SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fatburs Kvarngata 25, 7 + 8 tr, Södermalm

6 950 000 KR

3 Rok

92 Kvm

6 499 kr/mån

Våning 7 och 8

Välkommen till denna ljusa etagetrea med en stor balkong i soligt söderläge, högst upp i huset och med en slående och fantastisk utsikt över Södermalms takåsar och mot Globen. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och lägenheten är genomgående med direktljus från två olika väderstreck. Ytterst välplanerad lägenhet med kök, vardagsrum, badrum och balkong på entréplan, medan två sovrum, badrum och en stor klädkammare finns på övre plan. Här bor du med fritt och insynsskyddat läge med en vacker utsikt. I anslutning till lägenhetens ytterdörr ligger en av föreningens takterrasser där man kan avnjuta trevliga middagar bland växter och utemöbler. Stabil och välskött förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow