SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Dalavägen 47B, Centrum

195 000 KR

2 Rok

53.8 Kvm

3 235 kr/mån

Våning 3 av 3

Unik möjlighet att starta nya året med nytt boende... Just nu erbjuds denna mycket fräscha, ljusa och luftiga lägenhet om 2 rum och kök belägen i populär förening högst upp i huset & nästan mitt i Fagerstas trevliga centrum. Lägenheten kan tillträdas omgående!
Bostadens kök är fullt utrustat och nyligen renoverat i modern stil. Även övriga lägenheten håller god stil och standard med vackra golv och trendiga färgval. Gott om förvaring och fantastiskt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna som vetter åt två olika väderstreck. Som kronan på verket så är bostaden berikad med en stor och helt inglasad balkong som bjuder in till återhämtning under långa sköna dagar större delen av året. Detta är en typ av lägenhet som passar många men som inte ofta erbjuds till försäljning. Måste ses. Varmt välkomna på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow