SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Celsiusgatan 8, Kungsholmen

3 995 000 KR

2 Rok

43.5 Kvm

2 535 kr/mån

Våning 1,5 av 5

Välkommen till denna ljusa tvåa med solig balkong mot en lugn och grönskande innergård. 43,5 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående vackra detaljer som bevarad 30-talscharm med moderna inslag. Generös takhöjd och ett underbart ljusinsläpp. Vardagsrummet har härliga sällskapsytor med gott om utrymme för en soffa, middagsbord samt övrigt möblemang. Detta skapar en öppen och inbjudande atmosfär där man kan umgås med familj och vänner. Det rymliga sovrummet ger gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblering. Härifrån når du även den fantastiska balkongen som är belägen mot den trivsamma innergården. Köket är modernt renoverat och utrustat med spishäll, fläkt, diskho, kyl/frys från SMEG samt diskmaskin. Bostaden har ett genomgående vackert ljust originalgolv som har tagits hand om med omsorg och sobra färgtoner på väggarna. En genomtänkt och välplanerad bostad i solid förening med god ekonomi.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow