SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Celsiusgatan 8, Kungsholmen

2 950 000 KR

1 Rok

27.5 Kvm

1 616 kr/mån

Våning 1,5 av 5

Charmigt boende med utsikt över föreningens vackra innergård. Välkommen hem till denna välplanerade 30-tals etta, där stora fönsterpartierna ger generöst ljusinsläpp och en trivsam känsla. Här har du det bästa av två världar med både lugnet och grönskan kombinerat med citylivet, allt inom bekvämt gångavstånd. Lägenheten erbjuder flertalet charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår såsom stora fönsterpartier, vackra golv, speglade innerdörrar samt en generös takhöjd om ca 2,70m som skapar rymd i rummet. Här har du goda kommunikationer med tunnelbana och innerstadsbussar. På gångavstånd ligger både Kronobergsparken, Rådhuset och Fridhemsplan.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow