SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Celsiusgatan 5, Kungsholmen

4 250 000 KR

2 Rok

42 Kvm

2 308 kr/mån

Våning 2,5 av 4

Kontakta mäklaren för privatvisning 070-956 30 82. Ytterst välplanerad tvåa med absolut toppläge på Kungsholmen med närhet till grönska, shopping och kommunikation. Rymlig balkong belägen mot föreningens grönskande innergård, plats för utemöbler och växter. Alla fönster i bostaden är mot innergården med lugnt och tyst läge. Vacker fiskbensmönstrad ekparkett och generöst med ljusinsläpp i bostaden. Plats för matbord, soffgrupp eller annan önskvärd möblering. Stilfullt kök med gott om förvaring samt utrustat med diskmaskin. Helkaklat badrum i vitt som är utrustat med tvättmaskin. Bostaden har gott om förvaring i form av flertalet garderober som är belägna i hallen. Stabil och välskött förening som äger marken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow