Stockholm

Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan

1 195 000 KR

1 Rok

16,5 Kvm

1 873 kr/mån

ACCEPTERAT PRIS!!! Unikt koncept -Köp bostadsrätt i hotell! Underbar hotellägenhet i attraktivt område. Juridisk person accepteras! Här erbjuds en unik möjlighet till investering & chans till god löpande avkastning, även ett eget extraboende med guldkant. Denna mycket trevliga & välplanerade kompletta compactliving ligger placerad mot grönskande bostadsområde i populära Midsommarkransen och kan användas på många sätt. Lägenheten passar dig som lever en modern livsstil eller vill investera i ett annorlunda koncept. Du checkar själv in & ut när du tillfälligt behöver bo, och all annan tid när du inte nyttjar lägenheten ombesörjer hotellet att hyra ut den åt dig tryggt och smidigt. Överskottet delas sedan förmånligt. Perfekt om du ibland behöver boende i huvudstaden och samtidigt göra en investering där du tryggt låter hotellet hyra ut med full service under hela eller delar av året. All möblering & husgeråd ingår i köpet, så det är bara att flytta in. Måste ses. Välkommen på vis

Beskrivning

Bostaden

Juridisk person accepteras! Mycket trevlig lägenhet där allt det nödvändiga får plats. Ljust rum stort fönster, rejäl köksdel, matplats, kyl med frysfack, micro, diskmaskin och vattenkokare. Platsbyggd skrivbordsdel och garderob samt sovdel med 140 cm bred säng. Stort helkaklat badrum med badkar & dusch. Lägenheten präglas av en stilren skandinavisk design. Som ett eget hotellrum där du även kan hyra ut fritt via hotelloperatören i huset när du själv inte är incheckad.

Ett perfekt koncept för investeraren, företaget, företagaren, eller deltidspendlaren.

På hotelldelen har du tillgång till full hotellservice. Varje dag serveras frukost i lobbyn. Hotellet är i gott skick och har genomgått flera renoveringar. I fastigheten finns gemensam uteplats med utemöbler och grill. I fastigheten finns även tvättstuga, konferensrum och ett gym samt bastu. Möjligheten finns att hyra ett extra förråd i källaren. Hotellet tillhandahåller sängkläder och handdukar veckovis. Under uthyrning sköter hotellet bäddning och städning, både när du lämnar för uthyrning och innan du kommer hem igen. En upphandling av hotelldriften har skett och till följd av det skedde ett skifte av hotelloperatör den 1/1-2022. I samband med det så genomförs en del förändringsarbete i hotelldlrift och koncept. Detta i syfte att ytterligare trimma konceptet och möjliggöra en långsiktig ytterligare förhöjd lönsamhet för medlemmarna vid rumsuthyrning. Allt detta arbete görs i nära samarbete mellan bostadsrättsföreningens styrelse och den tillträdande hotelloperatören

En avgift på 170 kr exkl moms finns för extra städ och nytvättade sängkläder/handdukar vid egen incheckning, alltså endast då du som ägare själv kommer för att Du ska nyttja lägenheten i eget syfte, och den således inte är ute på kommersiell uthyrning.

Eget sammanhållet användande beviljas med max 90 dagar, med eventuell möjlighet till förlängning ytterligare 60 dagar vid skäl. alltså maximalt 150 dagar per kalenderår. Bostaden får INTE användas för varaktigt eget boende och folkbokföring på adressen tillåts ej. Mantalsskrivning på adressen är heller ej tillåten, eller att adressera post hit.
Köpare skall vara momsregistrerad.

Mer info om förening och fastighet finns på www.brfaparthotel.se samt i de bifogade dokumenten.

Område

Ett populärt och trendigt område med goda kommunikationer. Stockholm City ligger endast 12 minuter från Telefonplans tunnelbanestation som ligger ett par minuter från bostaden. I närheten av lägenheten finns även busshållplats. Området trafikeras av ett flertal busslinjer. Invid tunnelbanan ligger Hemköp. På promenadavstånd finns Västberga handelsplats med ett flertal butiker. Området är även känt för sina många populära restauranger såsom Restaurang Landet, Söderbergs bageri, Svenska sushiköket och Svenska hamburgerköket. Med en kort promenad når man Vinterviken med badplatser, restaurang och fritidsaktiviteter. Även mysiga Svandammsparken ligger ett stenkast från bostaden. I Liljeholmens centrum finns en stor galleria med gott om utbud av affärer och restauranger. Hotellet erbjuder att kostnadsfritt låna cyklar från cykelpoolen. Mer att läsa om konceptet samt föreningen finns på: www.brfaparthotel.se

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Cedergrensvägen 16

 • Postnummer

  126 36

 • Rum

  1 rum och pentry

 • Byggnadsår

  1967

 • Fönster

  3-glas

 • Förråd

  Källarförråd finns att hyra

 • Lägenhetsnummer

  119

 • Byggnadstyp

  Flerbostadshus

 • Uppvärming

  Centralvärme

 • Energiventilation

  Mekanisk

 • Avgift

  1 873 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, el, vatten, kabel-TV (basutbud) & bredband

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 500kr/mån för drifttillägg

 • Andelstal, ägande

  0.0092780%

 • Andelstal, förening

  0.92775%

 • Pantsättningsavgift

  483 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1208 kr

Förening

 • Förening

  Brf ApartHotel Attaché

 • Org.nr

  769627-1993

Storlek

 • Boarea

  16,5 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

75d8be5e-2b41-4a25-bff7-8debd2215881
574f5c62-15b3-4d79-99ac-21f0d1b04fa3
2e76e417-8538-48d7-a5a3-93d68e3ad9ea
ba16ba8d-0a83-44cd-90ca-b58b0b4b1351
cdad38d5-4466-4b2e-b2ad-aa6a4aacc4a7

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Cedergrensvägen 16 copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow