Stockholm

Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen / Telefonplan

1 500 000 KR

1 Rok

22 Kvm

1 704 kr/mån

Våning 2

Välkommen till denna välplanerade och fräscha enrummare i underbara Midsommarkransen. Stilrena materialval samt stor balkong i syd-/västläge gör att detta är något utöver det vanliga. Det finns endast 3 stycken balkonger i denna förening, så sällsynt möjlighet. Restaurang och gym i huset samt att juridisk person godkänns som köpare. Detta ärr en unik möjlighet till investering med möjlighet till god avkastning genom hotellets uthyrning, och samtidigt ett eget deltidsboende på samma gång. Välkommen på visning!

Beskrivning

Beskrivning

JURIDISK PERSON ACCEPTERAS

Perfekt investering och extraboende för företaget, företagaren, deltidspendlaren eller Dig som söker en ekonomisk placering, med möjlighet till god löpande avkastning genom ett annorlunda koncept.

På hotelldelen har du tillgång till full hotellservice. Varje dag serveras frukost och middag och i lobbyn finns en trevlig bar. Hotellet är i gott skick och har genomgått flera renoveringar. I fastigheten finns gemensam uteplats med utemöbler och grill. I fastigheten finns även tvättstuga, konferensrum, bar, restaurang och ett gym samt bastu. Möjligheten finns att hyra ett extra förråd i källaren. Hotellet tillhandahåller sängkläder och handdukar veckovis. Under uthyrning sköter hotellet bäddning och städning, både när du lämnar för uthyrning och innan du kommer hem igen. Personlig service finns tillgänglig dygnet runt. 

Avgiften är 1704:-/mån. Utöver det tillkommer ett obligatoriskt driftstillägg på 437,50 kr/mån, vilket gör att den totala avgiften blir 2141:-/mån. I avgiften inkluderas el, vatten, internet, kaffe/te i receptionen, tillgång till gym och bastu, tillgång till cyklar att hyra, nytvättade lakan/handdukar 1 ggr/vecka.

Ett perfekt koncept för investeraren, företaget, företagaren, eller deltidspendlaren.

En upphandling av hotelldriften har skett och till följd av det kommer ett skifte av hotelloperatör ske per den 1/1-2022. I samband med det så genomförs en del förändringsarbete i hotelldlrift och koncept. Detta i syfte att ytterligare trimma konceptet och möjliggöra en långsiktig ytterligare förhöjd lönsamhet för medlemmarna vid rumsuthyrning. Allt detta arbete görs i nära samarbete mellan bostadsrättsföreningens styrelse och den tillträdande hotelloperatören.

Under 2022 kommer månadsavgiften att justeras upp 50% för att garantera föreningen en långsiktigt god ekonomi. I samband med detta kommer drifttillägget att höjas med 150:- exkl moms/mån,  samt att en avgift på 170 kr exkl moms införs för extra städ och nytvättade sängkläder/handdukar vid egen incheckning och per kalendervecka vid sammanhållet eget användande under en period, alltså då du som ägare själv kommer för att Du ska nyttja lägenheten i eget syfte, och den således inte är ute på kommersiell uthyrning. Eget sammanhållet användande beviljas med max 90 dagar, med möjlighet till förlängning ytterligare 60 dagar. alltså maximalt 150 dagar per kalenderår.

Mer info om förening och fastighet finns på www.brfaparthotel.se samt i de bifogade dokumenten.

Omgivning

Goda kommunikationer som gör att man lätt och snabbt tar sig in till Stockholm City. Närmaste T-bana är Telefonplan, det tar ca 12 minuter in till city. Det finns även ett flertal busslinjer som trafikerar området. Närhet även till matbutiker, caféer och restauranger. Hotellet erbjuder att kostnadsfritt låna cyklar från cykelpoolen.

Närhet till trevliga Svandammsparken. I närområdet ligger Telefonplan och Vinterviken med badplatser, restaurang samt padelbanor.

I Liljeholmens centrum finns stor galleria med gott om utbud med affärer och restauranger.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Cedergrensvägen 16

 • Postnummer

  126 36

 • Rum

  1 rum och kök

 • Fönster

  3-glas

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd finns att hyra

 • Lägenhetsnummer

  00212

 • Lägenhetsnummer LMV

  1212

 • Våning

  2

 • Hiss

  Ja

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  1 704 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  El, värme, vatten, kabel-tv & bredband

 • Andelstal, ägande

  1.23700%

Förening

 • Förening

  Brf ApartHotel Attaché

 • Org.nr

  769627-1993

Storlek

 • Boarea

  22 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

cedergrensvagen-16-212 782405[1]
cedergrensvagen-16-212 782406[1]
HITTELÖN
cedergrensvagen-16-212 782403[1]
cedergrensvagen-16-212 782408[1]

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Cedergrensvägen 16 copy-4

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow