SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Upplands Väsby

Bromsbodavägen 73, Runby

1 975 000 KR

4 Rok

75 Kvm

5 234 kr/mån

Våning 1

Ytterst välplanerad 4 ROK i populära Runby.
Ljus och stor hörnlägenhet i klassisk funkisstil om fyra rum och kök, med ljus och mysig uteplats i västläge. Naturnära, familjevänligt och närhet till lekparker, vackra grönområden och promenadstråk. Här bor du även intill förskola, Runby skola och Hemköp.

Välkommen in i denna hörnlägenhet som erbjuder en boyta om 75 kvadratmeter. Ljus och rymlig bostad vars utmärkta planlösning skapar ypperliga förutsättningar att bo bra och bekvämt.

HSB Brf Runby Höjd är en välskött, stabil och solid förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och strukturerade framtidsplaner. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, bastu, grillplats, replokal, soprum, hobbyrum och en trevlig innergård.

Välkomna på visning!

Fastighetsmäklare

Fastighetsmäklare

Michael Björkung

070-979 77 77

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow