SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Bondegatan 24, 4 tr, Södermalm

3 950 000 KR

1,5 Rok

43 Kvm

2 056 kr/mån

Våning 4 av 7

Välplanerad 1,5:a (möjlig 2:a) med låg avgift, högt upp med balkong i soligt söderläge belägen mot lugn innergård! Med ett stenkast från pulsen på Nytorget bor man här lugna kvarter på ett absolut toppläge på Södermalm. Socialt och stilrent kök i anslutning till balkong där du kan njuta av sol som gått hela dagen samt stort vardagsrum med burspråk vilket gör att lägenheten har rikligt med ljusinsläpp. Sovrummet ligger separat och nås via vardagsrummet. Här inne finns gott om plats för en större säng samt förvarning. Badrum i fint skick med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Wc, handfat, en stor spegel, bra belysning samt dusch. Välkomnande hall med gott om förvaring samt avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Välskött förening som äger marken och stambytt hus.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow