SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Bondegatan 13, 2 tr, Södermalm

3 695 000 KR

1.5 Rok

40 Kvm

2 402 kr/mån

Våning 2 av 5

Ytterst välplanerad 1,5:a (möjlig 2:a) med solig balkong i sydvästläge. Absolut toppläge på Södermalm SoFo med närhet till restauranger, butiker, kommunikation och parker. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, flertalet bevarade originaldetaljer samt högt i tak. Stilfullt kök med gott om förvaring och arbetsyta samt matplats invid som är möjligt att göras om till sovrum. Ett gediget vardagsrum med plats för större soffgrupp, förvaring och arbetsplats. I alkoven ryms en 160-säng samt sängbord. Generöst med förvaring i form av två inbyggda garderober. Smakfullt badrum med klinker i grön marmor och vitt kakel, handfat med underliggande kommod samt stor spegel. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow