SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Boktryckarvägen 7, Hägerstensåsen / Telefonplan

2 495 000 KR

2 Rok

38 Kvm

3 279 kr/mån

Våning 2 av 3

Välkommen till denna vackra tvåa om 38kvm på attraktiv adress i Hägerstensåsen med solig balkong i söderläge. Välplanerade kvadratmeter som erbjuder moderna inslag med vackra detaljer såsom fint golv och ljusa väggar. Ljusinsläppet här är ljuvligt tack vare de stora fönsterna samt ljusa och behagliga färgval i samtliga rum. Köket är fullt utrustat och smakfullt renoverat. Vardagsrummet med utgång till den härliga balkongen som vetter med lugnt läge mot föreningens mysiga gård. Här kan man njuta av morgonkaffet vidare in i vardagsrummet finns det plats för både soffgrupp samt matsalsbord. Härligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Fint helkalklat badrum. Här bor du på en lugn gata och utanför porten kan ni ta del av ett grönskande och lummigt område med närhet till fina grönområden, lekparker och Mälaren. Affärer, service och T-bana i närheten och med endast några minuters promenad till Telefonplan samt Hägerstensåsens centrum. Denna lägenhet är verkligen något extra. Måste upplevas på plats. Välkomna på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow