SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Blecktornsstigen 16, 3 tr, Södermalm

3 150 000 KR

1 Rok

34 Kvm

2 257 kr/mån

Våning 3 av 3

Absolut toppläge på Södermalm! Hörnlägenhet med rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som är belägna i två olika väderstreck. Högst upp i huset med fritt och insynsskyddat läge samt utsikt över grönska. I allrummet finns det plats för soffa, säng och garderober. Stilfullt kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för matbord. Vackert trägolv genom bostaden, stora spröjsade fönster och generös takhöjd. Till lägenheten hör två stora vindsförråd med nyttjanderätt. Äkta och stabil förening som äger marken. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow