SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Årstavägen 27, 2 tr, Årsta

2 995 000 KR

2 Rok

55 Kvm

3 679 kr/mån

Våning 2 av 6

Ytterst välplanerad tvåa i attraktiva Årsta. Fantastisk hörnlägenhet med rikligt med ljusinsläpp från den stora balkongen och fönsterpartierna som är beläget i två olika väderstreck. Idyllisk och grönskande utsikt från balkongen, här finns det plats för utemöbler och växter. Vacker fiskbensmönstrad ekparkett i vardagsrummet och parkettgolv i hallen, sovrummet och köket. Stilfullt kök med bevarade originaldetaljer, gott om förvaring och plats för matbord. Rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och matbord eller annan önskvärd möblemang. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaringsmöjligheter. Lägenheten är belägen i ett lugnt och idylliskt område med närhet till grönska och natur samt Årsta torg.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow