SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Anders Reimers väg 8, Reimersholme

3 150 000 KR

1 Rok

35 Kvm

2 572 kr/mån

Våning 1,5

Ytterst välplanerad lägenhet (möjlig mini-tvåa) med fantastisk sjöutsikt, frontläge mot vattnet. Belägen i ett lugnt, tyst och idylliskt område på attraktiva och populära Reimersholme. Vackert fiskbensmönstrat ekparkett, rikligt med ljusinsläpp i hela lägenheten samt generöst med förvaring. Allrummet finns det plats för skrivbord, soffgrupp, dubbelsäng eller annan önskvärd möblering. Stilfullt kök i blå kulör med gott om förvaring och arbetsyta. Plats för större matbord intill köket, kan även nyttjas som sovdel med plats för säng. Stora, vackra fönsterpartier med fantastisk vy mot grönska och vatten. Här bor du med näthet till både natur och stadspuls. Stabil och välskött förening som äger marken och har god ekonomi samt flertalet gemensamma lokaler. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow