SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Anders Ers väg 15, Bodarne

495 000 KR

2 Rok

45 Kvm Boarea

8 Kvm Biarea

1492 Kvm Tomtarea

Sommarstuga eller båt? -Båda såklart!
Äntligen finns möjlighet att förvärva ett mycket trevligt och lättskött fritidsnöje med tillhörande båtplats i lantliga och natursköna Bodarne, Fagersta. Ljuvligt högt placerat fritidshus på stor tomt, delvis trädgård och delvis naturtomt ca 200 meter till stranden av sjön Åmänningen där den tillhörande båtplatsen finns vid brygga. Huvudbyggnaden är på 2 rum & kök. Stort vardagsrum med mysig öppen spis, trevligt kök med både elspis och vedspis. Praktiskt sovrum samt tvättrum. På två sidor av huset finns stora uteplatser för njutning under långa soliga dagar. Flera byggnader på tomten som rymmer hobbyrum, förvaring, tvätt/toalettrum med mulltoa & extra gästrum. Lekstuga finns likaså på tomten. Detta är verkligen ett mycket tilltalande och lagom fritidsboende som passar många typer av människor, vare sig man söker lugn och vila, båtliv, sportfiske, eller en aktiv livsstil med fokus på sport och naturupplevelser. Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow