Andreas Björhn

Fastighetsmäklare / Ekonom

070-421 50 41

Fastighetsmäklare / Ekonom

Andreas Björhn

Andreas Björhn har varit fastighetsmäklare sedan 2005 vilket har resulterat i ett stort kontaktnät med många återkommande kunder och en hög andel rekommendationsförsäljningar. Andreas stora intresse och kunskap om ombyggnationer har hjälpt många säljare att maximera varje objekts unika potential innan försäljning, vilket ofta resulterar i högre slutpriser.

Andreas har ett genomgående stort engagemang i varje affär och lyhördhet inför varje kunds specifika behov, vilket har gett Andreas mängder med rekommendationer genom åren. Ett stort personligt engagemang och hög professionalism i kombination med god sakkunskap inom såväl ekonomi och juridik gör att förmedlingsprocessen blir den bästa tänkbara tillsammans med Andreas.

Vi var väldigt nöjda med processen från start till mål. Andreas visade prov på uthållighet och hög professionalism i en utmanande marknad. Tydlig kommunikation och stort engagemang gjorde att slutresultatet blev det bästa tänkbara. Vi kan varmt rekommendera Andreas och kommer definitivt anlita honom igen.

Andreas har blivit hela familjens mäklare under mer än 10 år nu. Det är sjunde gången som han hjälper oss och förmedlingsprocessen har alltid varit lika smidig som denna gång. Enkel och rak dialog med resultat i fokus. Problem kan alltid uppstå när man säljer hus och lägenheter men dessa har alltid löst sig på ett enkelt och smidigt sätt när Andreas sitter vid rodret. 10 poäng helt enkelt.

Kontakta Andreas

Hur kan jag hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.