Din lokala mäklare

Fastighetsmäklare Södermalm

Ambassadör Fastighetsmäkleri är en nytänkande mäklarfirma på Södermalm som utnyttjar räckvidden av ett köpstarkt nätverk. När du anlitar oss får du i grunden en klassisk fastighetsmäklare men med ett annorlunda, nytt och unikt koncept i branschen.

Konceptet bygger på att du som tipsare kan tjäna pengar på fastigheter genom att hitta en säljare eller köpare till ett objekt. Leder det till en affär får du ta del av mäklararvodet.

Ta nästa steg i ditt livs affär

När du hör av dig till oss börjar vi med ett möte på dina villkor som förbereder dig på hur vår försäljningsprocess ser ut. Du får en ärlig och bekväm start på din bostadsaffär med både en fastighetsmäklare och ett närverk av ambassadörer i din rygg.

Nästa steg

Anlita en erfaren och kunnig mäklare på Södermalm

Styrkan i vår verksamhet är vår kunskap och expertis som fastighetsmäklare i kombination med ett stort nätverk av ambassadörer. Vår erfarenhet av tusentals nöjda kunder har gett oss en stor inblick i vad som fungerar och efterfrågas hos både säljare, köpare och spekulanter. Den kompetens och kunskap vi samlat på oss i branschen från både stora aktörer till mindre och exklusiva fastighetsmäklare, har gett oss de rätta verktygen att skapa och erbjuda en optimal tjänst för alla kunder på Södermalm.

Med lång erfarenhet som mäklare på Södermalm och ett modernt sätt att arbeta kan vi erbjuda dig en bostadspresentation och marknadsföring som träffar rätt målgrupp och som sticker ut i mängden. Våra fastighetsmäklare på Södermalm är vana vid att attrahera och bemöta rätt spekulanter för just din bostad.

Våra kunder uppskattar att vi har en djup kännedom om Södermalm och en ständigt uppdaterad kunskap om den lokala bostadsmarknaden. Det gör att vi erbjuder både köpare och säljare av en bostad en trygg, smidig och fördelaktig bostadsaffär.

Skickliga mäklare med kraften av ett nätverk ambassadörer

Vårt ambassadörsnätverk gör oss unika i branschen och medför ett stort mervärde för dig oavsett om du är säljare, köpare eller spekulant. Tillsammans med våra mäklare och ambassadörer som kommunicerar med sitt kontaktnät i sina kanaler optimerar du kommunikationen och ökar intresset för bostaden. Resultatet blir mer eftertraktade objekt och fler nöjda kunder. Vårt koncept erbjuds inte av någon annan fastighetsmäklare.

Det är enkelt att bli ambassadör och börja tjäna pengar på fastigheter genom att ta del av mäklarens arvode. Som en del av Ambassadör Fastighetsmäkleri delar du bostäder till salu med ditt nätverk av kontakter eller hittar säljare av bostäder. Hittar du en säljare som väljer att anlita Ambassadör Fastighetsmäkleri, får du ta del av arvodet efter försäljning. Detsamma gäller om du tipsar om ett objekt till en köpare till som leder till affär.

Så blir du ambassadör

En fastighetsmäklare med passion och engagemang från första kontakt

Vårt arbetssätt utgår från vår passion för fastigheter och vår modell med ambassadörer bygger vidare på en naturlig nyfikenhet och en önskan om att kunna förmedla en riktigt bra bostadsaffär.
Därför är vi noga med att erbjuda kreativa och kompetenta stylister, fotografer, jurister och bankkontakter som gör att vi effektiviserar bostadsaffären.

När du säljer din bostad med Ambassadör Fastighetsmäkleri anpassar vi oss efter dina behov och dina förutsättningar för att säkerställa den bästa möjliga fastighetsförsäljningen för dig.

Hos oss ingår alltid ett möte med vår stylist där vi tillsammans går igenom bostaden. Stylisten hjälper till inför både fotografering och visning av bostaden. Allt för att få bostaden att se extra fin ut för att optimera försäljning. Vi vet att styling och bilder skapar en avgörande roll för känslan och vi är experter på att anpassa allt från beskrivning till presentation och visning efter rätt målgrupp.

Hör av dig till oss

Vi är extremt nöjda med allt. Konceptet med ambassadörer gjorde att det kom väldigt många på visningen.

– Elin, säljare

Kontaktformulär

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.