Snart till försäljning

Kommande försäljning Uppsala

Kommande bostäder är objekt som snart kommer ut på marknaden. Hos Ambassadör Mäkleri hittar du många attraktiva kommande bostäder i Uppsala för dig som vill ligga steget före.

Objekt till kommande försäljning innehåller vanligtvis inte lika mycket information och bilder som en vanlig annons men ofta har du möjlighet att få en privat förhandsvisning. Som spekulant av en bostad till kommande försäljning har du möjlighet att lägga ett förhandsbud och ett köp kan genomföras redan innan objektet är till salu på marknaden.

Antalet bostäder till kommande försäljning har ökat dramatiskt i Uppsala och flera av våra mest eftertraktade objekt har sålts redan före visning. Både köpare och säljare ges ett försprång på bostadsmarknaden vilket leder till smidiga och fördelaktiga bostadsaffärer.

Hitta kommande bostäder till salu i Uppsala

Nedan hittar du våra aktuella objekt till kommande försäljning i Uppsala. Hör av dig till oss en för privat förhandsvisning och möjligheten att lägga ett bud.

Inga kommande försäljningar att visa

Tipsa oss - Bli belönad

Ta del av mäklararvodet genom att tipsa oss om en köpare till en bostad eller om någon som ska sälja sin bostad och behöver en mäklare. Går affären igenom får du en del av arvodet. Vi når ut till fler och du har möjlighet att tjäna extrapengar - en bra deal!

Läs mer

Vad gör bostäder till kommande försäljning attraktiva?

Både säljare och köpare uppskattar möjligheten att göra en bostadsaffär utanför marknaden eftersom offentliga visningar och budgivningar ofta medför en stress. Vanligtvis annonseras kommande försäljning med anledning av att bostaden ska säljas vid ett bestämt datum längre fram i tiden eller att säljaren letar ny bostad och vill planera och förbereda inför försäljningen utan stress.

Som köpare av kommande bostäder får du ett större utbud att välja mellan och möjligheten att göra en snabbare affär. Du kan slippa offentliga visningar och budgivningar genom att lägga ett bud direkt. När du köper ett objekt till kommande försäljning har du ett försprång på marknaden och möjligheten att göra en riktigt bra bostadsaffär.

Genom att påbörja säljprocessen i ett tidigt skede kan en säljare samla på sig fler spekulanter, skapa förväntan, bygga en nyfikenhet och sedan sälja när läget är rätt. Kontakta oss redan idag om du som säljare vill ta del av fördelarna med kommande försäljning och även få möjligheten att utnyttja vårt nätverk av ambassadörer.

Tipsa andra om bostäder till kommande försäljning

Hittar du en bostad till kommande försäljning du tror skulle passa någon annan eller känner du någon som går i säljtankar? Bli ambassadör och dela kommande bostäder i ditt nätverk.

Vi ger alla en möjlighet att vara verksamma inom fastighetsmäkleri och våra ambassadörer får möjlighet att hitta både säljare och köpare. Hittar du en säljare eller köpare av en bostad till kommande försäljning får du ta del av mäklararvodet.

Letar du efter något särskilt?

Är du ute efter en bostad i ett speciellt område, storlek eller annan typ av preferens? Du kan bli en av de första att veta när bostaden som passar just dina önskemål är ute till försäljning. Hör av dig till oss om du är intresserad av kommande bostäder så håller vi ögonen öppna efter lägenheter, hus eller villor redan innan de är ute på marknaden.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.