SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Vikingagatan 7, Birkastan

5 795 000 KR

2 Rok

61 Kvm

3 061 kr/mån

Våning 1 tr

Nu saluförs denna underbara bostad i hjärtat av Birkastan. Belägen på mysiga Vikingagatan, runt hörnet från både Karlbergsvägens service och Rörstrandsgatans rika restaurangutbud, finner vi denna ljuvliga 2:a som renoverats till toppskick. Här finns den bästa av två världar, då bevarade sekelskiftesdetaljer så som vacker kakelugn, furugolv och väggpaneler blandats med nya, exklusiva materialval och smakfulla lösningar. Här bor du i en välskött äkta förening som äger marken, på bästa läge i Birkastan. Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow