Sundbyberg

Vegagatan 32, Centrala Sundbyberg

3 500 000 KR

2 Rok

47 Kvm

3 331 kr/mån

Våning 1 av 3

Accepterat pris 3.500.000kr

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka visning.

Ansvarig Fastighetsmäklare
Mikael Bjérnhof
Ambassadör Fastighetsmäkleri

Välkommen till denna nyrenoverade bostad i hus anno 1939 med låg belåning om 2822kr/kvm, förening äger marken och har god ekonomi. Bästa tänkbara läge nära Tornparken med ett lugnt och centralt läge i hjärtat av Sundbyberg, runt hörnet finns utmärkta kommunikationer. Totalrenoverad tvåa om 47 välplanerade kvadratmeter. Genomgående vackra detaljer med bevarad tidsenlig charm som takrosetter, vackra profilerade snickerier och dörrar i original i samspel med moderna inslag. Hög takhöjd, ljusa golv, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor med ett modernt kök. Alla tänkbara bekvämligheter såsom god förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin samt diskmaskin i köket. Genomtänkt bostad som har renoveras med noggrannhet och tanke. Denna lägenhet är verkligen något utöver det vanliga. Måste upplevas på plats.

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande ljus och rymlig hall med möjlighet att hänga av sig sina ytterkläder och skor. Bostaden har genomgående fint parkettgolv och ljusmålade väggar.

Badrum
Helkaklat badrum utrustat med WC, dusch med hopfällbara väggar, tvättmaskin, kommod med handfat och spegel ovan. 

Kök / Matplats
Modernt och stilrent kök i öppen social planlösning mot vardagsrummet och rymlig matplats med utrymme för matgrupp att kunna avnjuta sina måltider vid. Köket är utrustat med kyl/frys side by side med inbyggd ismaskin, ugn, diskmaskin, induktionshäll samt fläkt ovan. Det finns gott om förvaring för köksredskap.

Vardagsrum
Trevligt och socialt vardagsrum. I vardagsrummet finns det generöst med plats för stor soffgrupp och övrig möblering. 

Sovrum / Hemmakontor
Stort och trivsamt sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng, väldigt bra förvaring tack vare stora garderober. Bra plats för skrivbord för den som vill ha hemmakontor.  

Vädringsbalkonger
Vädringsbalkonger med sittplatser på samtliga våningsplan. Här kan du njuta av morgonkaffet eller en härlig lunch. 

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Tappkranen är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken på Ursviksvägen och Vegagatan i Sundbyberg. Föreningen har god ekonomi med en väldigt låg belåning om 2822kr/kvm enligt årsredovisning 2022. Föreningen består av 29st lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt samt två lokaler om 92kvm som är en bra inkomstkälla för föreningen. Tappkranen är en välskött förening med aktiv styrelse som arbetar för att hålla fastigheten och ekonomin i gott skick.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar Vegagatan 32
2023 Nya fönster
2021 Sockelrenovering
2021 Ny plattsättning
2021 Nytt kakel vid entrén samt ny ekdörr och ny dörr mot bakgården
1976 Stambyte

Planerade renoveringar
Planerad spolning av stammar i februari 2024.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har två cykelförråd, varav ett med ingång från gården samt ett barnvagnsförråd. Föreningen har också en trivsam och mycket omtyckt innergård med lekplats, sittplatser, murad grill, gräsmattor och klippor. Innergården är belägen på baksidan skyddad med grind, staket och buskar. Vädringsbalkonger med sittplatser på samtliga våningsplan. Här kan du njuta av morgonkaffet eller en härlig lunch. 

Tvättstuga
Föreningen har en tvättstuga som finns i källaren. Tvättstugan är utrustad med 2 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare, 1 st mangel, tvättbänk samt torkrum. Bokning gör med låscylinder.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem samt bredband via bredbandsbolaget.

Parkering
Boendeparkering råder i området. 

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2024-01-23.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2024-01-23. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Nettoskuld

Indirekt nettoskuldsättning: 110 305 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022.

Område & kommunikation

Allmänt om området
Här finner du din plats i de rätta kvarteren av Sundbyberg, med bekvämt gångavstånd till en mängd bekvämligheter såsom matställen, butiker och väl utbyggda kommunikationer. Dessutom har du förmånen att bo i närheten av den charmiga Sundbybergs kyrka, den grönskande Tornparken och den förtjusande villabebyggelsen i Duvbo. På endast en kort promenad bort väntar Lötsjön, omgiven av grönskande områden och fantastiska motionsslingor som löper längs med både Lötsjön och Råstasjön. Här finns också nöjen som en minigolfbana och det omtyckta caféet Gröna Stugan, som under sommarmånaderna utgör ett populärt utflyktsmål för många. Längs Lötsjöns strandlinje återfinns en välskött idrottsanläggning, som inkluderar en simhall, isrink, curlingbana samt två fotbollsplaner. Inte långt ifrån detta område ligger den vackra Marbouparken, som du enkelt når genom en kort promenad. Att utforska den anses vara ett måste – parken har rykte om sig att vara en av Europas mest förtrollande grönområden.

Kommunikation
Bostaden erbjuder närhet till Sundbybergs station som ligger ca 300 meter bort från bostaden, med en bekväm resa till Stockholms innerstad (Odenplan) tar det endast 4 minuter. Med tvärbanan har du möjligheten att nå Solna Business Park, Solna C och Nordens största shoppinggalleria, Mall of Scandinavia. För längre resor är fjärrtågen ett smidigt alternativ som tar dig till platser som Enköping, Västerås och varför inte Göteborg.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Vegagatan 32

 • Postnummer

  172 34

 • Rum

  2 rum och kök

 • Byggnadsår

  1939

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  ComHem / Bredbandsbolaget

 • Lägenhetsnummer

  32105

 • Lägenhetsnummer LMV

  1102

 • Våning

  1 av 3

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  3 331 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten & kabel-TV (basutbud)

 • Andelstal, ägande

  2.45890%

 • Andelstal, förening

  2.5%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1313 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  135 kWh/m² och år

 • Energiklass

  E

 • Registrerad

  2019-06-04

Förening

 • Förening

  Brf Tappkranen

 • Org.nr

  769608-0220

Driftkostnader

 • Personer i hushåll

  1

 • El

  408 kr/mån

 • Försäkring

  167 kr/mån

 • Övrigt

  250 kr/mån

 • Driftkostnader totalt

  825 kr/mån

 • Kommentar

  Övrigt: Bredband & TV

Storlek

 • Boarea

  47 Kvm

Budgivning:

Budgivning pågår.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow