Stockholm

Vantörsvägen 260, Fruängen

2 695 000 KR

2 Rok

45 Kvm

2 895 kr/mån

Omgående inflyttning i underbar 2:a med pool! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva & omgående tillträda denna fräscha och välutrustade 2:a med exklusiv känsla i färgsättning och material, i superheta Fruängen! Lägenheten ligger högt placerad och helt utan insyn. Dessutom en med stor inglasad balkong som bjuder in till njutbara stunder under alla delar av året. Föreningen är välskött och erbjuder unika faciliteter för de boende. Till exempel bekvämligheter så som lyxig swimmingpool med stort soldäck, och tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin i bostaden. Föreningen disponerar dessutom parkering med laddningsmöjligheter i huset, som nås direkt från hissen. Man hyr även ut en lokal till ett välskött gym/träningscenter. Allt man behöver för ett gott liv finns runt knuten & mycket goda kommunikationer. Den där härliga känslan av hemtrivsel infinner sig redan vid första steget in i denna lägenhet. Dessutom klart att flytta in omgående! Måste ses. Kontakta mäklaren för visning!

Beskrivning

Interiör

Omedelbart då man stiger in i lägenheten genom den solida säkerhetsdörren möts man av ett fantastiskt djup och rymd.  Även ljusflödet är påtagligt med ljusinsläpp från två väderstreck. I den välkomnande halldelen erbjuds gott om plats för avhängning och hallspegel. Klinker på golvet vid entrén, plats för mycket förvaring i garderoberna som följer på vänster sida..
Vidare efter halldelen så leds man vidare in i det lyxigt sobra och välutrustade köket som är i en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Köket har modernt mörka luckor med glansig touch. Vitvarorna har fronter av borstad aluminium. En läcker kakelmosaik är satt ovanför arbetsbänkarna och köket är utrustat med både kyl/frys, ugn, micro, fläkt, spishäll och diskmaskin. Plats för stor matplats intill köket & det ligger en vacker enstavs ekparkett på golvet här.
Längre in övergår den öppna planlösningen i vardagsrumsdel med plats för full möblering med soffa soffbord, tv-möbel och hyllor. Stora fönsterpartier i två riktningar med utsikt mot grönområde och utan insyn. Hör finns även balkongdörren som leder ut på den stora och  lyxiga helt inglasade balkongen. Balkongen har vy ut över grönområde samt poolområdet. Det transparenta taket på balkongen gör såväl den som övriga lägenheten fullt flöde in av dagsljus.
Från vardagsrummet nås även sovrummet som ligger avskilt och lugnt, även det med fönster mot det lugna grönområdet. Plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring i garderober. Enstav Ekparkett här inne.
Badrummet är  stort , fräscht och mycket  användarvänligt. Vitt kakel och grått klinker här inne. Badrummet är fullt utrustat med golvvärme, WC, handfat med badrumsskåp, handdukstork, duschhörna med glasdörrar och dessutom såväl tvättmaskin och torktumlare. Bra avlastningsbänkar ovanför de maskinerna och ytterligare fasta förvaringsskåp på väggen.

Förening

Brf Mälarhöjdsparken 2 är en välskött förening och  består av två byggnader med totalt 79 st bostadsrättslägenheter.
bostadsrättslägenheter. Föreningens fastigheter ligger på Lotta Svärds gränd 6-8 och Vantörsvägen 260-270. Lotta Svärds Gränd är ett punkthus som består av ett trapphus om 33 bostadslägenheter. Byggnaden har 4 våningar och ytterligare en våning som är källare/garage. Byggnaden på Vantörsvägen 260-270 är ett lamellhus som består av 4 st. trapphus om 46 bostadslägenheter. Byggnaden uppfördes 2014 och har 4 våningar samt ytterligare en våning som är källare/garage.
Föreningen innehar marken med tomträtt. I föreningen finns ett poolområde samt gott om sittplatser för samvaro. 
Bostadsrättsföreningen har tecknat avtal med Comhem. 
Till lägenheten hör ett rejält källarförråd.

Bostadsrättsföreningen har tillgång till parkeringsplatser i garage som medlemmarna kan ställa sig i kö för att hyra.
Utanför fastigheten finns behållare för hushållssopor.
Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren.

Område

I Fruängens centrum finns bl.a. livsmedelsaffärer, postombud, apotek, vårdcentral, bibliotek, systembolag, frisör och gym. Där finns även ett flertal caféer och restauranger, Erssons fisk & deli, och Aloë med sina två stjärnor i guide Michelin för att nämna några. Populära Långbro Park som ligger inom gång- och cykelavstånd erbjuder vackra strövområden och välkända Långbro värdshus. Badplatserna Mälarhöjdsbadet, Sätrabadet, Långsjöbadet samt mysiga Herrängens gård når man med cykel på 10-15 minuter. Med T-banan tar man sig till Liljeholmen där gallerian erbjuder ett stort utbud av allt man kan behöva med sina ca 90 butiker.

Med Tunnelbanan från Fruängen når du Slussen  15 minuter. Det finns även ett flertal busslinjer från Fruängen Centrum bl.a. 173:an som går till Kungens kurva, Heron City, Skärholmen, och Älvsjö station där pendeltågen går. 163:an går till Kärrtorps T-bana, via Älvsjö Station och nr 144 går till Gullmarsplan. Buss nummer 707 går till Tumba station via IKEA och Skärholmen.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen!

- Hittar Du en köpare till denna tomt får du ta del av mäklararvodet. För denna tomt utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Ambassadör Fastighetsmäkleri - Ett bättre mäkleri helt enkelt!

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Vantörsvägen 260

 • Postnummer

  129 57

 • Rum

  2 rum och kök

 • Byggnadsår

  2014

 • Fönster

  3-glas

 • Balkong

  Inglasad balkong

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Com hem

 • Lägenhetsnummer

  1302

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Centralvärme

 • Allmänt skick

  Gott

 • Avgift

  2 895 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Vatten, Värme

 • Ingår ej i avgiften

  ComHem Triple Play tillägg 257:-

 • Andelstal, ägande

  0.90800%

 • Andelstal, förening

  0.93%

Förening

 • Förening

  BRF Mälarhöjdsparken 2

 • Org.nr

  769617-1086

Storlek

 • Boarea

  45 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Vantörsvägen 56
Vantörsvägen 6465
Alands-Vasterby 321 1316 15627901 (1)
Vantörsvägen 61
Vantörsvägen 57

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Vantörsvägen 260 copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow