Stockholm

Valentin Sabbats Gata 5

BUD

2 Rok

54,5 Kvm

2 666 kr/mån

Våning 3

På populär adress i Vasastan saluförs nu denna välplanerade och fräscha tvårummare med stor balkong i syd-/västläge. Bostaden erbjuder genomgående hög standard med stora rum och generös takhöjd. Lågt belånad äkta förening som äger marken. Garage finns i huset. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande rymlig hall, bra förvaring tack vare den stora inbyggda garderoben med spegel-skjutdörrar. Grått slittåligt klinkers på golvet och väggar målat i vitt. 

Kök
Härligt kök i öppen social planlösning med vardagsrummet. Här kan man laga mat samtidigt som man kan umgås med sitt sällskap som slår sig ner i soffan. Det finns rymligt med plats för en matgrupp. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn och induktionshäll samt fläkt ovan. Fantastiskt fina köksluckor av trä, bänkskiva av marmor samt skiva på väggen av marmor. Det finns gott med förvaring av köksredskap. Vitmålade väggar samt ljust trägolv.

Vardagsrum
Trevligt och socialt vardagsrum, här finns det gott om plats för en soffgrupp. Fint ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Vitmålade väggar samt ljust trägolv. 

Balkong
Underbar balkong med trevlig utsikt mot innergården. Här kan du avnjuta morgonkaffet i solen. Balkongen nås från kök samt vardagsrum. Rymligt med plats för balkongmöbler. 

Sovrum
Stort och ljust sovrum, fantastiskt fint ljusinsläpp genom fönstret. Bra förvaring tack vare den stora inbyggda garderoben med spegel-skjutdörrar. Det finns även en walk in closet som nås från sovrummet, optimerar förvaringen samt ger en lyxig känsla i bostaden. Vitmålade väggar samt ljust trägolv. 

Walk-in-closet
Fantastisk walk in closet med plats för mycket förvaring. Vita öppna hyllor samt galgstång. Vitmålade väggar samt ljust trägolv. 

Badrum
Stort badrum utrustat med WC, handfat med kommod samt spegel ovan, handdukstork, badkar med glasvägg samt kombomaskin. Ovan kombomaskinen är det en fin marmor-platta som ger en bra arbetsyta. 

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Stjärnkullen är en äkta bostadsrättsförening i Vasastan, Stockholm som äger marken. Föreningen äger 1 fastighet med 58 st bostadsrättslägenheter på adresserna Medevigatan 4, Valentin Sabbats Gata 1 samt Valentin Sabbats Gata 5. Föreningen har 3 st lokaler med hyresrätt om 732 m², som är en bra tillgång till föreningens ekonomi. För mer information besök föreningens hemsida: www.stjarnkullen.se

Parkering 
I fastigheterna finns ett garage med 34 st p-platser. Man kan hyra en p-plats till en kostnad av 1 800kr /mån. Det finns även parkering med elplats. I dagsläget är det 7 st personer i kö. För mer information om parkering se föreningens hemsida www.stjarnkullen.se

I övrigt gäller boendeparkering i området via Stockholm Stad - www.stockholm.se 


Gemensamma utrymmen
I anslutning till entréer har föreningen barnvagnsrum, rullstolsförråd samt utrymmen för hushållsavfall och källsortering. Cykelrum som nås från gatan. Gemensam tvättstuga samt en gemensam innergård. På innergården finns det sittplatsmöjligheter och en stor gräsyta. Föreningen har även en gemensam övernattningslägenhet som kan hyras för 200kr/natt. Här finns pentry och toalett att tillgå. 

Utföra & planerade renoveringar
Då huset färdigställdes år 2009 är inga större renoveringar genomförda eller planerade i dagsläget.

Föreningens ekonomi
Styrelsen har beslutat att höja avgiften med 5% per den 2022-09-01, denna höjning gäller även avgift för garageplatser samt gästlägenheten.

Område

Allmänt om området
Bästa läge invid Vasaparken nära Odenplan och S:t Eriksplan med närhet till allt. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett stort utbud av mysiga restauranger, designbutiker, populära caféer samt stora Ica Sabbatsberg alldeles runt hörnet. Behagligt gångavstånd till Karlbergs slott med motionsslinga och vackra promenadstråk längs kanalen och nära till härliga Hagaparken.

Kommunikation
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana, flygbussar, pendeltåg samt flertalet bussar. Pendeltåg finns vid Odenplan och Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express är inom promenadavstånd.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Valentin Sabbats Gata 5

 • Postnummer

  113 61

 • Rum

  2 rum och kök

 • Byggnadsår

  2008

 • Balkong

  Ja

 • Förråd

  Källarförråd

 • Lägenhetsnummer

  00302

 • Våning

  3

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Avgift

  2 666 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme & vatten

 • Andelstal, ägande

  0.0122479%

 • Andelstal, förening

  1.22477%

 • Pantsättningsavgift

  483 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1208 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  84kWh/m2,år

 • Energiklass

 • Registrerad

  2013-11-13

Förening

 • Förening

  Brf Stjärnkullen

 • Org.nr

  716421-1950

Storlek

 • Boarea

  54,5 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

ValentinS5-7
ValentinS5-11
ValentinS5-5
ValentinS5-6+12
ValentinS5-10

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Valentin Sabbats Gata 5 planskiss

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow