SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Ullvidevägen 43, Vällingby – Vinsta

2 495 000 KR

4 Rok

89 Kvm

4 721 kr/mån

Våning 2 av 3

Varmt välkomna till denna rymliga hörnfyra i familjevänligt villaområde! Bostaden får rikligt med ljusinsläpp tack vare lägenhetens stora fönsterpartier i flera väderstreck och lägenhetens höga och fria läge. Den inglasade balkongen blir en förlängning av lägenhetens sociala yta och har en härlig eftermiddagssol. Då ingen granne passerar lägenheten via loftgången har nuvarande ägare även nyttjat loftgångens förmiddagssol.

Här bor ni bekvämt i en välplanerad fyra med tre sovrum, gott om förvaring, ett trivsamt kök som inrymmer matplats för hela familjen, ett väl tilltaget badrum med både badkar och tvättpelare samt en separat wc. Brf Ullevi är en stabil förening med god ekonomi och flertalet hyreslägenheter kvar som en dold tillgång samt ger höga intäkter till föreningen.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow