SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Köping

Traststigen 15, Sundänge

1 695 000 KR

3 Rok

60 Kvm Boarea

15 Kvm Biarea

1381 Kvm Tomtarea

Kontakta mäklaren för mer information om visning!

Fritidshusdröm! Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna mysiga fritidsfastighet i Sundänge, mitt i den vackra Hedströmsdalen i Västmanland. Här finns plats för livskvalitet, rekreation och givande fritidsaktiviteter. Bostadshus på ca 60 kvm med insynsskyddat läge, året-runt-standard och altaner och terrasser runt om. Lättskött tomt med flera extra byggnader med bl.a gästrum, förråd, källare och bastu. Närhet till badplats och naturens skafferi runt knuten. I Sundänge finns god sammanhållning mellan grannar och många aktiviteter anordnas sommartid. Fastigheten har nära till service, caféer, restauranger och butiker i Kolsva eller Köping. Med endast knappa två timmars resa från Stockholm, eller 45 minuter från Västerås ligger detta fritidsboende, förutom vackert, även mycket strategiskt och lättillgängligt när man helst önskar ta sig hit. Måste ses! Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow