SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Tomtebogatan 26A, Birkastan

11 900 000 KR

4 Rok

114 Kvm

4 324 kr/mån

Våning 4 av 4

Underbar hörnvåning högst upp (oinredd vind ovanför) med balkong, fungerande kakelugn och med ett mycket eftersökt läge i Birkastan.
Trevliga sällskapsutrymmen med vardagsrum med burspråk samt stort kök. 3 möjliga sovrum. Genomgående mycket gott skick med badrum från 2020/21. Vacker och välskött fastighet anno 1906 med sekelskiftesdetaljer bevarade.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow