Stockholm

Tollareslingan 3, 4tr

BUD

4 Rok

101 Kvm

8 217 kr/mån

Våning 4 av 6

Nu finns möjligheten att förvärva denna ytterst välplanerade fyra med fantastisk utsikt över vattnet. Hörnlägenheten är belägen i ett lugnt och naturnära område med närhet till restaurang, bussar och fina promenadstråk längst vattnet. Rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartierna längst hela bostaden. Från vardagsrummet når du den rymliga balkong med plats för utemöbler, växter eller annan önskvärd möblering. Bostaden har en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilfullt och modernt kök med gott om förvaring i form av flertalet skåp och lådor, utrustat med hel kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Lägenheten har tre trivsamma sovrum och två badrum. Fantastiskt hörnlägenhet som måste upplevas på plats! Varmt välkommen hem.

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande ljus och rymlig hall med bra möjligheter att hänga av sig sina ytterkläder och skor. Tack vare stora garderober finns det gott om förvaring för kläder och annat man önskar att förvara. Lägenheten är ljus och har otroligt fint ljusinsläpp genom stora fönster samt genomgående trägolv och målade väggar i vitt. 

Vardagsrum
Stort sällskapligt vardagsrum i öppen social planlösning tillsammans med köket. Här finns det generöst med plats för soffgrupp, tv och övrig möblering som önskas. 

Kök & matplats
Ljust och stilrent kök med en stor köksö med sittplatser. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll samt fläkt ovan. Det finns generöst med förvaring för köksredskap. Vid köket finns det plats för en stor matgrupp att avnjuta sina måltider vid. Härifrån nås balkongen.

Sovrum 1
Stort sovrum med en stor garderob som erbjuder bra förvaring i sovrummet. Rymligt med plats för en stor dubbelsäng och övrig möblering.

Sovrum 2
Trevligt sovrum med plats för en stor dubbelsäng och övrig möblering så som exempelvis ett skrivbord eller en garderob. 

Kontor / Sovrum
Invid vardagsrummet finns detta sovrum som i dagsläget används som ett kontorsrum, kan även med fördel användas som ett barnrum. Här finns det plats för skrivbord, bokhylla, förvaring och annan möblering. 

Badrum 1
Helkaklat modernt badrum med golvvärme utrustat med WC, dusch med glasvägg, handfat och spegelskåp ovan. 

Badrum 2
Helkaklat modernt badrum med golvvärme utrustat med WC, tvättmaskin, torktumlare, badkar med takdusch och draperi, handfat och spegelskåp ovan. 

Balkong 
Härlig trivsam balkong med utsikt mot vattnet, här finns det rymligt med plats för balkongmöbler och växter. 

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Lord Lambourne är en äkta bostadsrättsförening i Nacka som äger en fastighet med 73 st bostäder upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Brf Lord Lambourne registrerades 2015 och omfattas av 3 flerbostadshus med adresserna Tollareslingan 1 och 3 samt Tollarevägen 53, 55 och 57. Byggnadsår är 2017. Fastigheterna Tegeltrappan och Ateljén ligger i suterräng med 9 våningar och fastigheten Pergolan med 4 våningar.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar juridisk person som köpare.
Stadgarna tillåter juridisk person som köpare så länge föreningen inte riskerar att bli oäkta, men styrelsen får neka juridiska personer utan grund. Föreningen gör alltid en kreditupplysning på köparen och grundar beslut på den.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar & planerade renoveringar
Fastigheten är relativt nybyggt, därav inga större genomförda eller planerade renoveringar i dagsläget. 

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en lokal, bastu/relax avdelning, takterrass, innergård, cykelrum, barnvagnsrum samt soprum. För mer information om gemensamma utrymmen, se fliken nedan ''gemensamma utrymmen''.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Zmarket (fiber). 

Parkering
I inomhusgaraget finns det 64 garageplatser varav 2 är handikappanpassade. Garageporten nås från Tollarevägen för samtliga platser, från garaget nås hissar till samtliga huskroppar till föreningen. Avgiften är 2 000 kr/mån för vanlig plats och 2 200 kr/mån, elförbrukning tillkommer. Det finns 25 elbilsplatser i garaget och de är utrustade med laddbox. I dagsläget står ingen i kö till garageplats. 

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2023-07-03. 

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2023-07-03. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Gemensamma utrymmen

Gemensamhetslokal
Kan hyras för kalas/fest eller övernattning 400 kr/dygn. Lokalen på 53 kvm är belägen på bottenplan i Ateljén och har bl a bäddsoffa, säng och fullt utrustat kök.

Bastu/relax
Finns i Tegeltrappan plan 2 om ca 53 kvm och kan hyras för 50 kr/tillfälle.

Takterrass
Det finns tre takterrasser varav en utrustad med utekök och gasolgrill.

Innergård
Är utrustad med sittgrupper, vindskyddad sandlåda för barnen och en kolgrill.

Cykelrum
Finns i Tegeltrappan och Ateljén. Här finns också möjlighet att tvätta sin cykel.

Barnvagnsrum
Rullstolsrum/barnvagnsrum finns i samtliga byggnader.

Soprum
Finns två soprum på Tollarevägen 53 respektive Tollareslingan 3.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 155 3540 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022.

Område & kommunikation

Allmänt om området och service
Tollare tillhör kommundelen Saltsjö-Boo i Nacka. Här har du vacker natur och skärgården inpå knuten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Förutom möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor och Tollares egna badplats får du nära till Bagarsjöns familjevänliga sandstrand. Vintertid plogas skridskobana och åker du hellre inomhus finns hockeyrinken i Björknäshallen. På Björknäs IP ordnas en stor mängd idrottsaktiviteter och inom cykelavstånd finns även Boo IF.   

Det finns en närlivsbutik i området, ca 50 meter från huset. De närmaste större livsmedelsbutikerna hittar du i Eknäs centrum, Björknäs centrum och Lännersta. I Orminge centrum finns butiker och kommunal service. I Nacka Forum hittar du det mesta du kan tänkas behöva och vill du variera dig ligger Sickla köpcentrum inte långt därifrån. Som Nackabo har du aldrig långt till bekvämligheter och service.  Tollare, som har anor från 1400-talet, består av nästintill 1000 bostäder idag. När hela området är inflyttat kommer en grön stadsdel växa fram med ett unikt och varierat boende. Bebyggelsen kommer att anpassas till den värdefulla naturen så att den biologiska mångfalden inom området skyddas och bevaras. Längst nere vid Lännerstasundet planeras en vacker strandpromenad. Här finns båtplatser, gästbrygga, bad och flera restauranger såsom Kennys Gelato Bruket och The Old SmokeHouse. Förskolan Lilla Tollare (belägen vid tunnelmynningen), Förskolan utkiken intill BRF Grindstugeparken, Noblaskolan Lännersta (F-9) och Noblaskolan Saltsjö-Boo finns inom området. På nära avstånd finns även Björknässkolan (F-9). 

Kommunikation
Oavsett om du väljer bil eller buss kan du räkna med goda kommunikationer från Tollare. Bussen till Slussen beräknas ta ca 20 minuter och med bil tar det inte mycket mer än 10 minuter att ta sig via motorvägen in till stan. Du kan även ta båttrafik från bryggan in till Nybrokajen via Nacka Strand (2021) samt buss från Tollare Torg. 

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Tollareslingan 3, 4tr

 • Postnummer

  132 49

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  2017

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Zmarket (fiber)

 • Lägenhetsnummer

  0T5.1

 • Lägenhetsnummer LMV

  1404

 • Våning

  4 av 6

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Markvärmepump (el)

 • Energiventilation

  Mekanisk till-och frånluft med återvinning

 • Avgift

  8 217 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, varmvatten & kabel-TV (grundutbud)

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 145 kr/mån för bredband

 • Andelstal, ägande

  1.80334%

 • Andelstal, förening

  0.01809000%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1313 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  104kWh/m2ochår

 • Energiklass

  E

 • Registrerad

  2020-09-24

Förening

 • Förening

  Brf Lord Lambourne

 • Org.nr

  769629-5612

Storlek

 • Boarea

  101 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Tollareslingan_3_1680_17032823
Tollareslingan 3-23
Tollareslingan 3-14
Tollareslingan 3-16
Tollareslingan 3-20

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Planritning

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow