SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Tegvägen 9, Viksjö

3 875 000 KR

4 Rok

100 Kvm

5 558 kr/mån

Våning 3

Livskvalitet med lugn, ljus och rymd nära alla bekvämligheter i Viksjö Centrum! Äntligen finns möjlighet att förvärva denna underbara och högt placerade 4-rummare med stor inglasad solbadande balkong, i Viksjö. Lägenheten har en optimal planlösning helt fantastisk rymd & flöde av dagsljus i alla delar. Tre sovrum, 2 badrum, generös hall, mängder av praktisk förvaring och en helt underbar social yta med vardagsrum, matplats och köp i öppen planlösning. Genomgående smakfull stil och materialval i ljusa skandinaviska färger. Bostaden trevnad kröns av en mycket stor inglasad balkong mot grönområde som blir som ett extra rum under stora delar av året.
Lugnt och barnvänligt område med mycket goda kommunikationer och butiker och service tillgängligt på kort promenadavstånd. Detta är en unik högkvalitativ bostad för familjen eller Dig som söker extra svängrum och bekvämligheter. Måste upplevas på plats. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow