SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Nacka

Sunnanbacken 3, Saltsjö-Boo

8 250 000 KR

7 Rok

148 Kvm Boarea

61 Kvm Biarea

825 Kvm Tomtarea

Hemtrevlig villa i genomgående mycket gott skick med tyst läge på lugn återvändsgata. Stora inbjudande sällskapsutrymmen med välutrustat kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till stort trädäck med sol hela dagen, matplats under grönskande pergola och väl omhändertagen trädgård. Fin köksträdgård i anslutning till köket. Upp till 6 sovrum, 2 stora badrum, tvättstuga och garage. Villan har under senare år genomgått stora renoveringar med nytt kök, nya badrum, golv samt övriga ytskikt. Ett hus för hela familjen att trivas i.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow