Värmdö

Stig Lindbergs Gata 21, Gustavsberg

1 790 000 KR

1 Rok

25 Kvm

1 938 kr/mån

Våning 1 trappa upp av 7 vån.

Livskvalitet, unik natur och fantastisk industri- & kulturhistoria i trendiga & stekheta Gustavsberg! Nu ges möjlighet att förvärva denna superläckra enrums studiolägenhet med sovloft, en trappa upp i det arkitektoniskt spännande K-märkta fabrikshuset. Välutrustad och fantastiskt välplanerad lägenhet med en design som. sticker ut på många plan. Rejält badrum med tvättpelare. Stor balkong samt tillgång till husets makalösa takterrass. Detta är den optimala bostaden för singeln eller paret som njuter av närhet till både sensationell natur och storstadspuls. Välskött förening med låg avgift. Nära till butiker och service, samt välutbyggda kommunikationer mot centrala Stockholm och övriga Värmdö. Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Interiören

Entré
Välkomnande rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter och plats för att hänga av sig ytterkläderna. Spottar i taket, vitmålade väggar samt klinker på golvet.

Badrum
Modernt ljust helkaklat badrum utrustat med WC, dusch med ihopfällbar glasvägg, handdukstork i krom, tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod samt spegel ovan. Spottar i taket medför bra belysning i badrummet. Vitt kakel på väggar samt grått klinker på golvet. 

Allrum / Kök
Härligt socialt allrum och modernt kök. Nedre köksluckor är gråa och övre är vita, grå/svart bänkskiva av sten samt vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, ugn och induktionshäll samt fläkt ovan. Här finns det gott om plats för köksförvaring. I allrummet finns det rymligt med plats för en soffgrupp samt en matgrupp. Härifrån nås loften samt balkongen. Fint ljusinsläpp genom stora fönster, vitmålade väggar samt parkettgolv. 

Loft
Mysigt sovloft med plats för en dubbelmadrass. Här finns det även plats för en byrå för att optimera förvaringen ytterligare i bostaden. Vitmålade väggar och tak samt parkettgolv. 

Balkong
Härlig balkong, rymligt med plats för balkongmöbler. Här är det trevligt att avnjuta morgonkaffet!

Föreningen

Allmänt om föreningen
BRF Fabrikshuset är en äkta bostadsrättsförening i Gustavsberg, Värmdö som äger 2 st fastigheter med 250 st bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken. Föreningen har även 5 st lokaler om 465 m² med hyresrätt. 

För mer information om föreningen, besök gärna föreningens hemsida - www.fabrikshuset.se

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt. 

Genomförda renoveringar
Byggnaden totalrenoverades mellan år 2014 och år 2018. 

Planerat underhåll
Inga större renoveringar är planerade i dagsläget.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en stor gemensam takterrass på den norra delen av Fabrikshuset. På källarplanet finns externa källarförråd, barnvagns- och cykelrum samt tvättstuga utrustad med tre tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare samt tvättbänk med ho.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till IP-Onlys öppna nät för bredband, TV och telefoni. Det finns även andra leverantörsalternativ att välja mellan, vänligen läs mer på - www.fabrikshuset.nu/bredband-tv-och-telefon

Parkering
Föreningen disponerar totalt 110st garageplatser i Porslinsgaraget av vilka 20st är laddplatser för elbil. Vanlig plats kostar 936 kr/mån och 479 kr/mån för MC. Vidare finns tjugofem gästplatser i garaget. För mer info, besök - www.porslinsgaraget.se/

Området

Allmänt om området
Hamnområdet är naturskönt beläget med omedelbar närhet till såväl skogsområden som Farstaviken samt insjöbad i närbelägna Kvarnsjön. På andra sidan viken, i Höjdhagen, återfinns motionsspår, ute gym samt Nacka Golfklubb där det vintertid spåras för längdskidåkning. Närmsta busshållplats återfinns utmed Gustavsbergs Allé ett hundratal meter bort. Turtätheten är god dygnets alla timmar och resan med motorvägsbuss (buss 474) mot Slussen tar knappa 25 minuter. Inom närområdet finns ett flertal förskolor samt skolor, både åk F-9 samt gymnasium samt vårdcentral. I Gustavsberg hamnområde finns även flera restauranger, mysiga caféer, småbutiker samt Gustavsbergs marina med underbart båtliv. Här har du allt du behöver.

Att bo i Gustavsberg
Gustavsberg är centralorten på Värmdö med kommunkontor. Gustavsbergs centrum är ett småskaligt skärgårdscentrum med en galleria som har flera olika butiker, banker och annan service. I utkanten av Gustavsberg finns Värmdö marknad med bland annat Coop.

I Gustavsberg finns också ishall, bollhall, konstfrusen bandybana vid Ekvallen och Gustavsbergsbadet, motionssimning, äventyrsbad och spa. De större idrottsföreningarna är Gustavsbergs idrottsförening samt Värmdö hockey.

Gustavsberg är kanske mest känt för sin berömda porslinsfabrik som grundades 1825. Samhället Gustavsberg började byggas upp under slutet av 1800-talet med arbetarbostäder. Gustavsberg är en typisk bruksort med flera kända byggnader från 1940–1950-talen av arkitekten Olof Thunström.

Nere i hamnen finns gamla fabriksbyggnader som numera rymmer konstnärlig och kulturell verksamhet och är ett uppskattat turistmål.

Ett populärt bostadsområde i Gustavsberg är Farsta Slottsvik med villor, radhus och punkthus uppförda i en stramare arkitektur under 1990-talet. Runt gamla Farsta slott finns olika former av äldreboende för 55+. Andra bostadsområden är Hästhagen, Höjdhagen/Ekedal, Lugnet, Bjönkärret, Betsede, Aspvik och Norra Lagnö.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB - Ett bättre mäkleri helt enkelt!

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Stig Lindbergs Gata 21

 • Postnummer

  134 52

 • Rum

  1 rum och kök

 • Byggnadsår

  1939

 • Kommentar

  Totalrenoverat 2014 - 2018

 • Fönster

  4-glas

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  IP-Only

 • Lägenhetsnummer

  1105

 • Våning

  1 trappa upp av 7 vån.

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme och återvinning på frånluft med värmepump

 • Energiventilation

  Mekaniks frånluft med återvinning

 • Avgift

  1 938 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme och vatten

 • Andelstal, ägande

  0.20762%

 • Pantsättningsavgift

  483 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1208 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  61kWh/m2ochår

 • Energiklass

  C

 • Registrerad

  2020-09-01

Förening

 • Förening

  BRF Fabrikshuset

 • Org.nr

  769628-1034

Storlek

 • Boarea

  25 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Stig Lindebergs Gata 21 16
Stig Lindebergs Gata 21 08
Valbergavagen 39 1745 17234585
Stig Lindebergs Gata 21 11
Stig Lindebergs Gata 21 13

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Stig Lindbergs Gata 21 copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow