Stockholm

Stagneliusvägen 42, HÖGST UPP!, Fredhäll

4 395 000 KR

2 Rok

52 Kvm

2 728 kr/mån

Våning 4 av 4

Unikt tillfälle ges nu att förvärva en av Fredhälls bästa tvåor högst upp i huset! Härligt grönskande panoramautsikt från lägenheten och balkongen. Från bostaden når du T-banan med bara några minuters promenad. Ett par minuter till härligt bad i Mälaren. Välskött förening med god ekonomi. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Beskrivning

Interiör

Entré
Ljus och rymlig hall, gott om plats för avhängning av ytterkläder samt skor. Den stora garderoben med spegeldörrar optimerar förvaringen i bostaden. Vitmålade väggar och parkettgolv. 

Vardagsrum
Stort vardagsrum i öppen social planlösning med köket. Härifrån nås balkongen. Fint ljusinsläpp genom stora fönster. Här finns det gott om plats för en stor soffgrupp. Vitmålade väggar samt vacker fiskbensparkett på golvet. 

Balkong 
Härlig balkong med en panorama utsikt över Stockholm samt mycket grönska. Här kan du avnjuta morgonkaffet. Gott om plats för balkongmöbler.

Kök / Matplats 
Fräscht och ljust kök, fint ljusinsläpp genom det stora fönstret. Köksluckor i vitt samt mörk bänkskiva av sten. Köket är utrustat med ugn och induktionshäll samt fläkt ovan, diskmaskin, kyl och frys samt integrerad micro ovanför. Här finns det gott om plats för en stor matgrupp. Vitmålade väggar samt mörkt klinkers på golvet.

Sovrum
Ljust sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng. Här finner du även lyxen med en walk-in closet, som ger väldigt bra förvaring. Fint ljusinsläpp genom det stora fönstret. Vitmålade väggar samt parkettgolv. 

WC / Dusch 
Ljust badrum med bra belysning tack vare spottar som finns i taket. Badrummet är utrustat med WC, dusch med glasväggar, handdukstork, handfat med kommod samt spegelskåp ovan. Det finns golvvärme i badrummet. Vitt kakel på väggar samt mörkt klinkers på golvet. 

Förening

Allmänt om föreningen 
BRF Vintergatan 6 är en äkta bostadsrättsförening på Kungsholmen i Stockholm och som äger marken. Föreningen äger 2 stycken fastigheter med 29 stycken bostadsrättslägenheter. I föreningen finns även 5 stycken hyreslägenheter (dolda tillgångar) om ca 252 kvm samt 1 stycken hyreslokal om ca 50 kvm. 

Ägande i föreningen 
Juridsk person accepteras ej. Delat ägande accepteras.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensam tvättstuga som är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Det finns även cykel-och barnvagnsförråd som ligger beläget i källaren. Cyklar kan man ta in via baksidan av huset och det finns ett förråd samt ett extra utrymme för cyklar som används dagligen. Barnvagnsförrådet nås via hissen.

Förråd
Till lägenheten hör stort lättåtkomligt vindsförråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
2022 - radonmätning (godkänd)


2021 - rensning av kanaler och justering av don (ventilation)

2021 - plåttak, ommålning samt OVK

2020 - utbyte dörrstängare entrédörrar

2020 - installation av taksäkerhet och snörasskydd

2019 - utförd energideklaration

2019 - byte av frånluftsfläkt

2018 - installation av galler på källarfönster

2017 - stamspolning 

2017 - installering av ny utebelysning

2017 - målning av sophuset 

2017 - målning av hiss

2016 - renovering av tvättstugan

2015 - OVK 

2013 - byte av undercentral

2012 - ommålning av fönster 

2011 - nytt låssystem 

2011 - slipning och lackering av entrédörrar

2010 - nya säkerhetsdörrar

2020 - postboxar

2007 - stamrensning 

1987 - elstigar 

1987 - stambyte av kök- och badrumsstammar 

Planerade renoveringar 
2022 - rensning/spolning av avloppsledningar

2022 / 2023 - översyn att blästra/slipa balkarna på balkongerna och rostskyddsmåla dem

Kabel-TV & bredband
Bredband 100Mbit levereras via Tele2 och ingår i månadsavgiften. Kabel-TV levereras via Tele2.

Ekonomi
Inga beslut gällande avgiftsförändring tagna i dagsläget, information kontrollerad med föreningens ekonomiska förvaltare 2022-06-30.

Område / Kommunikation

Allmänt om området
Vid Stagneliusvägen 42 bor du idylliskt vid vattnet och Fredhällsbadet med klippbad, badbryggor och sommarkiosker som ligger i närområdet. Här kan du börja sommardagen som många av dina grannar med ett morgondopp och njuta av sommaren till fullo. Du bor med ett fridfullt läge tillsammans med allt naturen har att erbjuda och samtidigt nära innerstadens utbud och puls. Promenad- och löparspår som tar dig runt Kungsholmen ligger precis intill. Härliga grönområden och trevliga fik ligger i din absoluta närhet t ex restaurang Solstugan med sin välbesökta uteterrass. Med en kort promenad når du Marieberg med stor matvarubutik, systembolag, apotek och banker. Här finns även Västerbroplan som är en knytpunkt för flertalet linjebussar.

Kommunikation
Med cirka 15-20 minuters promenad når du Hornsbergs strandpromenad som kantas av badbryggor och flertalet populära restauranger. Du har också nära till busshållsplatser samt tunnelbanans gröna linje som snabbt tar dig till Fridhemsplan och City med shopping och all tänkbar service. Från Fredhäll finns det också väldigt bra cykelbanor som tar dig till Fridhemsplan och City på 10-20 minuter.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Stagneliusvägen 42, HÖGST UPP!

 • Postnummer

  112 57

 • Rum

  2 rum och kök

 • Byggnadsår

  1936

 • Tv/internet

  Tele2

 • Lägenhetsnummer

  076

 • Lägenhetsnummer LMV

  1406

 • Våning

  4 av 4

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  2 728 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten, kabel-TV (basutbud) & bredband

 • Andelstal, ägande

  4.27470%

 • Andelstal, förening

  3.74%

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  164kWh/m2ochår

 • Energiklass

  F

 • Registrerad

  2019-12-22

Förening

 • Förening

  Brf Vintergatan 6

 • Org.nr

  716426-3308

Storlek

 • Boarea

  52 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

sön 21/8, 11:30 - 12:15

Välkommen på visning

mån 22/8, 17:45 - 18:30

Välkommen på visning

Stagneliusva?gen 42 07
Stagneliusva?gen 42 08
Stagneliusva?gen 42 09
Stagneliusvägen 42 26
Stagneliusvägen 42 25

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Stagneliusvägen 42 copy-2

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow