SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Sofielundsvägen 23, Blåsut

2 995 000 KR

2 Rok

41.5 Kvm

2 612 kr/mån

Våning 3 av 6

Ljus och modern 2 rok om 41,5 kvm i populära Blåsut med härlig balkong mot lugn innergård. Stora fönsterpartier, öppnen planlösning med härlig balkong mot lugn och trivsam innergård. Bostaden erbjuder allt man kan förvänta sig av ett modern boende, kök med alla bekvämligheter, ett fint och rymligt badrum med egen tvättstation och golvvärme. Fint sovrum med utgång till balkongen, med garderober och plats för dubbelsäng och skrivbord. I hallen finns platsbyggd garderob som optimerar förvaringen i bostaden. Huset har bekvämligheten med hiss som tar dig till lägenheten och ner till garaget, här har du ett stormtrivas i. Här bor du i en välskött förening som äger marken samt vid flera tillfällen premierat sina medlemmar med avgiftsfria månader. Direkt närhet till tunnelbanan, grönområden och ett flertalet restauranger.

Fastighetsmäklare

Fastighetsmäklare

Michael Björkung

070-979 77 77

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow