Stockholm

Sandhamnsgatan 32 , Östermalm / Gärdet

3 500 000 KR

2 Rok

46 Kvm

2 813 kr/mån

Våning 0 av 5

Accepterat pris 3.500.000kr. Öppen visning torsdag 2/2 kl.12.00-12.45. Trevlig 2:a med stor härlig uteplats i soligt söderläge. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar. I hallen har du plats för ytterkläder och bra förvaring i garderob. Från hallen tar du dig till vardagsrummet som har fönster i två väderstreck och utgång mot den stora uteplatsen som har plats för sittgrupper. Öppen planlösning mot köket ger en skön rymd. Köket är stilrent i ek i både luckor och bänkskiva med vit mosaik ovan arbetsbänken. Sovrummet rymmer stor säng och mindre sängbord här finner du även bra förvaring i två garderober. Helkaklat badrum med vit mosaik och tvättpelare. Kontakta mäklaren för bokning av visning.

Beskrivning

Interiören

Entré 
Plats för att hänga ytterkläder och bra förvaring i garderober. Vitmålade väggar och ekparkett. 

Vardagsrum 
Mysigt vardagsrum med fönster i 2 väderstreck och utgång till den stora uteplatsen i söderläge. Öppen planlösning mot köket och plats för såväl större soffgrupp som matplats för 4 personer. Vitmålade väggar och ekparkett. 

Uteplats   
Stor härlig uteplats i söderläge med plats för flera sittgrupper som är fint inramad av låg häck. På marken finner du betongplattor. 

Kök
Stilrent kök med ek i både luckor och bänkytor, vit mosaik ovan arbetsbänk. Maskinell utrustning i kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum   
I sovrummet har du både garderob och linneskåp. Väggarna har ljusgrå ton och golvet är ekparkett.

Badrum
Badrummet är helt i vit mosaik och har ett vitt handfat med skåp under och spegel ovan. Duschhörna med glasvägg. Handdukstork, golvvärme, wc och tvättpelare. 

Förråd 
På samma plan finns ett förråd på ca 4 kvm. 

Föreningen

Allmänt om föreningen 
Brf Gärdeshöjden är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 119st bostadsrätter, två kommersiella lokaler samt garage med 59st bilplatser och två MC platser i fastigheten som är en väldigt bra inkomstkälla. Förening är välskött med god ekonomi och låg belåning - uppgick enligt årsredovisningen 2021 till 5655kr/kvm. 

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. 

Förråd
Förråd med nyttjanderätt på samma plan hör till lägenheten. 

Genomförda renoveringar
Föreningen färdigställde husen 2004 – 2005 varav de är i bra skick.

Planerade renoveringar 
Löpande underhåll visas på föreningens hemsida.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns tre tvättstugor som bokas på bokningstavlor med cylinder. Varje hus har ett eget cykelförråd och barnvagnsförråd. Föreningen har soprum för hushållsavfall och grovsopor med källsortering. Föreningens tomt har fina grönytor för lek och umgänge. Även en egen lekplats med gungor och sandlåda. Ytterligare en lekplats finns på intilliggande gård.

Kabel-TV & bredband
Föreningen har kabel-TV via ComHem och bredband via leverantören Ownit. Det ingår basutbud för kabel-tv i avgiften och hastigheten avseende bredband är (1000/1000mbit). Alla lägenheter är anslutna via fiber hela vägen. Varje medlem tecknar själv avtal med Ownit som tillhandahåller tjänsten. I lägenheterna finns en fiber till koppar omvandlare samt panel för nätverkskablarna till uttag i samtliga rum.

Hushållsel
Föreningen har kollektivt el vilket ger medlemmarna ett fördelaktigt pris. Fast avgift är 80kr per månad. Utöver det debiteras faktisk förbrukning till självkostnadspris via avin.

Garage
Varmgarage med 59st bilplatser och två MC platser i fastigheten. Samtliga platser har 7,4kW laddboxar för elbilar. Garaget kan enbart diponeras av boende i föreningen och kostar 1237kr/mån. 

Föreningens ekonomi
Föreningen har i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar. Enligt föreningens hemsida 2023-01-23.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2021 samt föreningens hemsida kontrollerat den 2023-01-23. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Nettoskuld

Indirekt nettoskuldsättning
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning har ej varit möjlig att räkna fram då bostadsrättens andelstal av årsavgift ej tillhandahållits av föreningen. 

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning.

Området & kommunikation

Allmänt om området
Här bor du i ett mycket attraktivt område med direkt närhet till både Gärdets fina natur och innerstadens puls. På promenadavstånd ligger Kampementsbadet med utomhusbassäng, Tessinparken och hela Djurgården. 

Kommunikationer
Goda kommunikationer i form av Gärdets tunnelbanestation och busshållplats några minuter bort, varifrån buss nr 1 smidigt tar dig genom innerstaden. 

Närservice
Ett par kvarter bort finner du mataffärer, SATS, ett utomhusgym och många andra möjligheter till aktiviteter som beachvolleyplaner, fotboll och härliga långpromenader. Trevliga restauranger på kort gångavstånd är till exempel Phil's Burger, Funkalistic och Eastside Café. Inte långt bort ligger dessutom Karlaplan och dess galleria Fältöversten med stort utbud av butiker och annan service.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Sandhamnsgatan 32

 • Postnummer

  115 40

 • Rum

  2 rum och kök

 • Byggnadsår

  2005

 • Balkong

  Egen uteplats

 • Förråd

  Förråd på samma våningsplan

 • Tv/internet

  Com Hem / Ownit

 • Lägenhetsnummer

  00521

 • Lägenhetsnummer LMV

  1001

 • Våning

  0 av 5

 • Hiss

  Ja

 • Avgift

  2 813 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten, kabel-TV (basutbud)

 • Ingår ej i avgiften

  Internet tillkommer med en obligatorisk avgift om 185kr/månad

 • Andelstal, ägande

  0,57511%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1 313 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  139 kWh/m² och år

 • Energiklass

  E

 • Registrerad

  2018-11-07

Förening

 • Förening

  Brf Gärdeshöjden

 • Org.nr

  769603-8129

Driftkostnader

 • Personer i hushåll

  1

 • El

  225 kr/mån

 • Försäkring

  219 kr/mån

 • Driftkostnader totalt

  444 kr/mån

 • Kommentar

  * BR-tillägg ingår i driftkostnader

Storlek

 • Boarea

  46 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

tor 2/2, 12:00 - 12:45

Välkommen på visning! Anmäl dig gärna för bästa service.

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow