Stockholm

Roslagstullsbacken 16, Östermalm/Vasastan

4 995 000 KR

3 Rok

63,8 Kvm

3 424 kr/mån

Våning BV

Med uteplats i lugna och parkliknande Ruddammen ligger denna nyrenoverade och svitliknande lägenhet. Lägenheten är perfekt planerad med två sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en härlig hotellsvitskänsla. Varmt välkommen till denna välplanerade lägenheten i ett av Stockholms vackra områden med parkliknande omgivningar.

Beskrivning

Interiör

ENTRÉ
Hallen är luftig och har garderober som erbjuder gott om förvaring.Väggarna är vita samt med träpanel på väggarna och med mörka kontrasterande golv.     

KÖK & VARDAGSRUM
Vardagsrummet och köket har en härlig öppen planlösning med en känsla av hotellsvit. Här har man plats med ett matbord vid middagar och en soffgrupp. Köket har mörka fronter med gott om förvaring i det många skåpsenheterna och ett vitrinskåp med belysning är en trevlig detalj. Bänkskivan är av komposit från Kitchens by Paul och köket är i övrigt utrustat med spishäll, ugn, inbyggd fläkt, diskmaskin samt integrerad kyl/frys. 

MASTER BEDROOM
Ett perfekt rum som ett extra sovrum eller kontor om så önskad. Det finns en platsbyggd bokhylla med kontorsplats för smart förvaring med förvaring och ett stort fönster ger rummet ljusinsläpp och platsbyggda elementskydd. 

SOVRUM
Det stora sovrummet har plats för en dubbelsäng och härifrån har man utgång till den mysiga uteplatsen där man kan sitta och njuta under varma dagar.
I master bedroom finns det platsbyggda garderober längs med ena väggen som erbjuder mycket förvaring.

UTEPLATS
Från sovrummet når man den magiska uteplatsen (med nyttjanderätt) som är insynskyddad och är inbäddad med grönska och ett staket.
Här får man plats med en loungegrupp eller mindre matbord om man så önskar.

BADRUM
Mycket stilrent nyrenoverat badrum (-21) med ljus färgsättning på väggar och golv. Duschväggarna har svarta ramar med matchande blandare och dusch. Den vägghängda spegeln har en inbyggd ljuslist och under handfatet finns det en kommod som erbjuder mycket förvaring.

Längs med ena väggen finns en tvättmaskin (med plats för torktumlare) som är dold bakom en smart gardinlösning och med en bänkyta för avlastning eller fina korgar för förvaring.

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Roslagstullsbacken är en äkta bostadsrättsförening i Stockholm som äger 1 fastighet med 41 bostäder, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. 

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
2021 - Byte av fläkt i garaget
2021 - Installation utebelysning garage
2020 - Installation av cykelställ
2020 - Byte av access brickor till fastigheten
2020 - Ovk utförd
2018 - Byte lås ytterportar
2018 - Byte pump återvärme
2018 - Målning portar
2017 - Byte kanalfläktar
2017 - Sotning
2017 - Låsbyte lägenheter 
2016 - Genomgång brandskydd

Planerade renoveringar
I dagsläget finns inga planerade renoveringar de närmsta åren eftersom fastigheten är relativt nyproducerad. Föreningen ser över installation av laddstolpar i garaget, dock inget beslutat just nu. 

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en trevlig innergård samt ett cykel-och barnvagnsförråd.

Parkering
Garage finns i fastigheten med 18 garageplatser samt 2 parkeringsplatser utomhus. Kostnaden för garageplats är 1 350 kr/månad och 950 kr/mån för parkeringsplats. Separat kö. I övrigt råder boendeparkering på gatan.

Föreningens ekonomi
Avgiftshöjning 8% från 2023-04-01. Avstämt med styrelsen 2023-03-09.

Storlek
Lägenheten är registrerad som en 2 rok enligt föreningens register men har idag funktionen av 3 rok.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2021 samt kontrollerat med styrelsen 2023-03-09. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuld i föreningen
1 022 936 kr.

Område

Utanför finns bussen 61 som går till Tekniska Högskolan T-bana där man kan ta anslutningar till Odenplan och Kungsholmen. På Birger Jarlsgatan går buss 50 till Universitet eller Odenplan och på Valhallavägen går busslinjer till bl.a. Vaxholm och Vallentuna. I närheten ligger vackra naturområden såsom Lill-Jansskogen och Norra Djurgården med motionsspår och skogspromenader.

I området ligger en ICA-butik och i närheten finns det många bra restauranger såsom Michelin Agrikultur, Pizza Meno Male samt olika barer och restauranger. Det finns ett flertal förskolor bara några minuters promenadväg bort vilket är ultimat för barnfamiljen.

Hittelön

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Roslagstullsbacken 16

 • Postnummer

  114 21

 • Rum

  3 rum och kök

 • Byggnadsår

  2008

 • Balkong

  Egen uteplats

 • Förråd

  Vindsförråd

 • Tv/internet

  Telia

 • Lägenhetsnummer

  001

 • Våning

  BV

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Energiventilation

  Värmepump-frånluft (el)

 • Avgift

  3 424 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme & vatten

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 299 kr/mån för TV och bredband 100 mbit/s & för balkong/terrass om 109 kr/mån

 • Andelstal, ägande

  1.93055%

 • Andelstal, förening

  2.61367%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1 312,50 kr

Förening

 • Förening

  Brf Roslagstullsbacken

 • Org.nr

  769619-3833

Storlek

 • Boarea

  63,8 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

sön 2/4, 11:15 - 11:45

Välkommen på visning

22 5
19 3
23 4
7 3
20 7

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Roslagstullsbacken 16 copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow