SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Roslagsgatan 47, 5 tr, Vasastan

4 495 000 KR

2 Rok

46 Kvm

2 568 kr/mån

Våning 5 av 6

Välplanerad tvåa på attraktiv adress i Vasastan. Ni finner denna topprenoverade bostad näst högst upp i huset i solid förening. 46 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående vackra detaljer som bevarad 20-talscharm med moderna inslag. Hög takhöjd, goda förvaringsmöjligheter i walk in-closet och ett härligt ljusinsläpp utan insyn med utsikt mot Brunnsviken. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor. Alla tänkbara bekvämligheter med bra förvaring, superfint badrum med tvättmaskin samt diskmaskin i köket. Bostaden har ett fint genomgående golv och ljusa väggar. En genomtänkt bostad som har allt och lite till.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow