SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Ringvägen 155 C, Södermalm

2 495 000 KR

1 Rok

31 Kvm

1 729 kr/mån

Våning BV av 5

Möjlig minitvåa i charmig tjugotalsfastighet med lugnt gårdsläge. Lägenheten är mycket välplanerad med ett separat kök, en loftsäng och ett smakfullt renoverat badrum. Bostaden erbjuder flertalet originaldetaljer från fastighetens byggår såsom två stora spröjsade fönster, speglade dörrar, vackra trägolv och en generös takhöjd om ca 2,8m.

På populär adress i attraktiva SoFo hittar ni denna pärla, ett stenkast bort från både Nytorget och Vitabergsparken.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow