SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Malung-Sälen

Regnbågsvägen 764, Kläppen, Sälen

9 395 000 KR

9 Rok

175 Kvm Boarea

55 Kvm Biarea

1198 Kvm Tomtarea

VISAS EXKlUSIVT UNDER VECKA 44! Högkvalitativt fjällhus med stil & känsla utöver det vanliga i expansiva Kläppen kan bli Ditt!
Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva detta i princip nyproducerade fjällboende med perfekt läge, påkostade materialval, generösa ytor och ytterst välplanerad planlösning. Huset har med sina flera badrum, gäst-WC, 7 sovrum, ljuvliga sällskapsutrymmen, eldstad, bastu, tvättstuga m.m allt spm man kan önska. Högt i tak och generösa fönsterpartier ger en härlig känsla och suddar ut gränsen mellan inne och ute. Därtill ett stort garage och förråd på fastigheten. Detta hus har alla förutsättningar att bli familjens, eller släktens drömställe och givna samlingspunkt. Dessutom lämpar sig husets unika yta och utformning optimalt för att även bringa intäkter genom lönsam andrahandsuthyrning under hela eller delar av året. Detta är ett välbyggt & trivsamt fjällhus för nyttjande hela året. Måste upplevas på plats. Kontakta mäklaren nu för visningstid. Välkomna!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow