SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Rålambsvägen 29, 7 tr, Kungsholmen

4 995 000 KR

2 Rok

52 Kvm

3 280 kr/mån

Våning 7 av 7

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska tvåa med solfylld terrass om ca 30 kvm med oslagbar panoramavy över Stockholm högst upp i huset på våning sju. Bo i solid förening där de större renoveringarna är utförda. 52 välplanerade kvadratmeter som erbjuder moderna inslag med vackra detaljer såsom fint genomgående golv, ljusa väggar, goda förvaringsmöjligheter, insynsskyddat boende, underbart ljusinsläpp med ljuvliga solnedgångar och härlig morgonsol. Utanför porten kan ni ta del av en grönskande och lummig stadsdel med natursköna badklippor, badbryggor och vackra parker. Samtidigt närhet till shopping och storstadspuls om så önskas. Denna lägenhet är verkligen något extraordinärt. Måste upplevas på plats.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow