SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Pontonjärgatan 18, Kungsholmen

3 795 000 KR

2 Rok

38 Kvm

2 335 kr/mån

Våning 3 av 4

Nu finns äntligen en möjlighet att förvärva denna fantastiska 2:a om 38 kvm på nedre Kungsholmen. Tack vare byggnadens soutteräng så upplevs det som att du bor i ett högt läge där du har ett rikligt ljusinsläpp. Här bor du med 30-tals charm med vackra trägolv, dörrar och breda fönsterpartier. Måste upplevas på plats! Varmt välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow