SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Polhemsgatan 3, 5 tr, Nedre Kungsholmen

8 495 000 KR

2 Rok

74 Kvm

3 704 kr/mån

Våning 5 av 6

Välkommen till detta magnifika boende anno 1932. Genomgående tvåa (möjlig 3:a) med två balkonger. Ena balkongen har morgonsol & den andra em/kvällssol. Bägge balkongerna har underbar utsikt mot Riddarfjärden. Solid förening med god ekonomi och låg belåning om 1598kr/kvm på Nedre Kungsholmen/Norr Mälarstrand. Här erbjuds vackra detaljer som bevarad 30-talscharm med moderna inslag. Hög takhöjd, öppen spis, goda förvaringsmöjligheter och ett fint ljusinsläpp. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor och med utsikt mot vattnet. Alla tänkbara bekvämligheter såsom badrum, gäst wc, tvättmaskin samt diskmaskin i köket. Bostaden har ett fint parkettgolv och ljusa väggar. En genomtänkt bostad som har allt och lite till.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow