SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Polhemsgatan 27, 4 tr, Kungsholmen

7 395 000 KR

3 Rok

83.5 Kvm

3 217 kr/mån

Våning 4 av 8

Välplanerad trea (möjlig 4:a)! Här finns möjlighet att skapa ditt eget drömboende! Härlig solig balkong, garage i huset & granne med Kronobergsparken! Ljus, rymlig och sällskaplig känsla är vad som kännetecknar detta utsökta hem Välkomna högt upp i huset i port nummer 27 - Här är den genomgående ljusa och smakfulla färgpaletten finstämd med det generösa ljusinsläppet från fönsterpartierna. Det väl tilltagna vardagsrummet där det också finns möjlighet till matplats gör det enkelt att bjuda hem många till minnesvärda och sällskapliga stunder. Som en naturlig förlängning av rummet nås balkongen med sol från soluppgång till ca 14.00 med fin plats för önskad sittgrupp samt odlingar för dig med gröna fingrar. Köket har stora fina ytor och maskinell utrustning - här kan du enkelt laga mat och samtidigt hålla dina förväntansfulla gäster och familj sällskap. Två stora sovrum och en bra förvaring i walk in-closet. Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow