SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Pastellvägen 17, Blåsut

1 995 000 KR

1 Rok

24 Kvm

1 213 kr/mån

Våning 4

Nu saluförs denna ytoptimerade, insynsskyddade fräscha etta högt upp i huset i populära Blåsut. Stor balkong i sydöstläge med plats för loungesmöbler eller dylikt. Bostaden renoverades genomgående 2017 och har ett stort stambytt badrum med plats för tvättmaskin.
Specialbyggd sängmöbel erbjuder god förvaring och lägenheten har en genomgående ljus färgsättning och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp.

Lågt belånad äkta förening som äger marken.

Närhet till grönområden direkt utanför dörren och med en kort promenad så når du Blåsuts eller Globens tunnelbana som tar dig in till stadens puls på bara några minuter.

För den som vill ta en löprunda så finns både Nytorpsgärdet samt Nackareservatet som finns på ett bekvämt avstånd. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow