Nacka

Nya gatan 1, Sickla

BUD

4 Rok

85,47 Kvm

4 630 kr/mån

Varmt välkommen till denna underbara och exklusiva fyrarummare på Nya Gatan med 3 stycken balkonger. Exklusiva tillval, 2 stycken badrum samt stor balkong i söderläge gör att detta är något utöver det vanliga. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Beskrivning

Interiör

Bostaden erbjuder något utöver det vanliga när det gäller design och exklusiva materialval. Väl genomtänkt och lätt inredd planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vattenburen golvvärme, digitala lås och bekvämlighet som garage i huset. Bostaden har vackert genomgående ljust parkettgolv, målade väggar och tak i vitt. 

Entré
Välkomnande och rymlig hall, bra förvaring tack vare den inbyggda garderoben samt bra plats för avhängning. 

Vardagsrum
Sällskapligt vardagsrum i social och öppen planlösning med köket. Här finns det gott om plats för en stor soffgrupp och fåtöljer. Fint ljusinsläpp genom stora fönster samt 2 stycken franska balkonger, som finns i vardagsrummet och köket. 

Kök
Köket är snyggt och exklusivt med matta luckor i den moderna färgen greige och bänkskiva i stenkomposit. Utrustat med integrerad kyl och frys, diskmaskin, kombinationsugn/micro, induktionshäll samt köksfläkt ovan. I köket finns även ett städskåp som ger bra förvaring för städredskap. I övrigt finns det gott om förvaring för köksredskap. Här kan man avnjuta härliga middagar med sina nära och kära i en social öppen planlösning med vardagsrummet. Det finns gott om plats för en stor matgrupp.

Balkong
Stor och mysig balkong med utsikt mot den lugna och trevliga innergården. Gott om plats för balkongmöbler, solen kan avnjutas från morgon till eftermiddag. 

Master bedroom
Master Bedroom, stort välplanerat sovrum med bra förvaring i inbyggda garderober. Här har du tillgång till den härliga balkongen där du kan avnjuta din morgonkaffe. Fint ljusinsläpp in i sovrummet genom den dubbla balkongfönster-dörren. Du har även tillgång till det stora badrummet direkt från sovrummet. Här finns det självklart gott om plats för en stor dubbelsäng. 

Badrum / WC 1
Stort och lyxigt badrum med hotellkänsla, helkaklat i snyggt beige kakel och detaljer i guldfärg. Här finns dusch med takdusch och duschvägg i glas, handfat med kommod, toalett och snygg rund spegel med belysning. 2 stycken kombimaskiner med arbetsbänk och skåp. Bra förvaring i badrummet.

Sovrum 2
Även detta sovrum har fint ljusinsläpp genom fönstret i sovrummet. Önskar man förvaring i detta sovrum, finns det bra förvaringsmöjligheter här också i form av att bygga en inbyggd garderob. Detta sovrum ligger invid köket och kan med fördel användas exempelvis som kontor eller barnrum.

Sovrum 3
Trevligt sovrum med fint ljusinsläpp via två fönster, här har du bra förvaring i den inbyggda garderoben. Detta sovrum fungerar alldeles utmärkt att användas som ett barnrum eller ett kontor, eller varför inte en walk in closet för att optimera klädförvaringen? 

Badrum / WC 2

Mindre badrum med hotellkänsla utrustat med dusch och duschvägg i glas samt WC. Helkaklat i snyggt beige kakel. Detaljer i guldfärg.

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Stadsporten i Nacka är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 139 stycken bostadsrättslägenheter. I föreningen finns även 9 st hyreslokaler om 937 m².

Ägande 
Föreningen accepterar delat ägande.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person.

Utförda renoveringar / planerade renoveringar
Inga utförda renoveringar då huset är nybyggt. Inga planerade renoveringar i närtid.
Föreningen följer sin ekonomiska plan.

Förråd
Till lägenheten hör källarförråd med nyttjande rätt. 

Gemensamma utrymmen
Cykel parkering samt cykelförråd, som finns i gemensamt utrymme på plan -1. 

Kabel-TV & bredband
TV grundpaketet och bredband 250/250 ingår i en obligatorisk avgift om 165 kr/mån.

Parkering
Det finns 94 st parkeringsplatser samt 9 st MC-platser i garaget. Garaget ligger i fastigheten och är kameraövervakat. I dagsläget är det kö till samtliga platser, 29 st personer står i kö och 16 st av dessa köar till en laddplats - uppgifter hämtade från Parkando 2022-05-18. 

Priser
Parkeringsplats 1 600 kr/mån - 2 200 kr/mån
Laddplats 1 800 kr/mån - 2 200 kr/mån
MC-plats 600 kr/mån

Område

Allmänt om området
I hjärtat av Nacka, mellan stad och natur, vilar familjevänliga och expansiva Nacka Forum. Här pulserar ett rikt utbud av kultur, kommers och nöjen. Grönskan väntar runt husknuten samtidigt som en kvarts bussresa tar er innanför tullarna. Tunnelbanan är planerad att anknyta vid Nacka Forum. Barnen har direkt närhet till förskolor, grundskola och gymnasium. Mängden aktiviteter och fritidsanläggningar i området lämpar sig utmärkt för er med spring i benen. För att stilla de kulturella lustarna bjuder Nyckelvikens herrgårdsområden in för kulturhistoriska miljöer och landmärken. Därtill rekommenderas närliggande Dieselverkstadens kulturevenemang. Med Nackareservatets gedigna strövområden som granne behöver ni aldrig oroa er för att gå miste om friluftsliv och flora. Ett av Stockholms mest populära naturområden erbjuder mysiga motionsspår, friska bad- och fiskevatten samt ett rikligt skafferi av bär och svamp.

Kommunikation
I området finns goda kommunikationer via buss, båt, tåg och cykel. Med endast 15 minuter till T-centralen har boende i Stadsporten en fantastiskt närhet till allt som Stockholm har att erbjuda, samtidigt som du bor granne med motion, båtliv, friluftsliv, shopping, restauranger, idrott, barer, gym och all annan tänkbar handel och service. Den nya tunnelbanan kommer till Nacka, med station ca. 200 meter från Brf Stadsporten. Tunnelbanan, den nya stadsporten och Nacka Forums ombyggnad, kommer göra Brf Stadsportens läge ännu mer attraktivt.

Om projektet - Stadsporten

Ett boende med karaktär! I projektet Stadsporten bor man i ett mycket bra och centralt läge med Nacka Forum som granne och såväl närhet till Nacka Strand och Järla Sjö. Centrala Nacka är ett läge för de aktiva. Här har du stadspuls och aktiviteter utanför dörren. 

Storstaden Bostad fick uppdraget att utveckla nyproduktion i Nacka, med höga arkitektoniska värden och stadskänsla som måttstock. Det nyproducerade flerbostadshuset Stadsporten kommer därför bidra med en tidlös karaktär till den stad som nu växer fram där.

Stadsportens gestaltning inspirerades av 1800-talets boulevardarkitektur – en stil som för tankarna till Paris och som är mest känd för sitt framhävande av det kraftfulla, personliga, dekorativa och exklusiva i sitt designspråk och arkitektur. Guldkornen från denna era har använts och noga anpassats. Och resultatet är en detaljrik och särskiljande utformning som sticker ut utvändigt såväl som invändigt.

Bostäderna i Stadsporten ska vara personliga och tjänstgöra som riktiga hem i generationer. Extra fokus har därför lagts på vackra tidlösa material i en modern kombination. Du som boende i Stadsporten kommer få en välavvägd bas att utgå från och samtidigt stort utrymme att inreda efter eget tycke och smak.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Nya gatan 1

 • Postnummer

  131 57

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  2021/2022

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Telenor

 • Lägenhetsnummer

  31302

 • Lägenhetsnummer LMV

  1102

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Energiventilation

  FX-system

 • Avgift

  4 630 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme & kallvatten

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatorisk avgift för TV & bredband om 165:-/mån

 • Andelstal, ägande

  0.9174%

 • Andelstal, förening

  0.9174%

Energi

 • Energistatus

  Ej utförd

 • Energiklass

Förening

 • Förening

  Brf Stadsporten i Nacka

 • Org.nr

  769634-3362

Driftkostnader

 • El

  200 kr/mån

 • Driftkostnader totalt

  200 kr/mån

 • Kommentar

  Tillägg för varmvatten ca 100:-/mån, mäts efter enskild förbrukning

Storlek

 • Boarea

  85,47 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

NyaGatan-17
NyaGatan-16
NyaGatan-26
NyaGatan-27
NyaGatan-29

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Nya Gatan 1 PLANSKISS

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow