Stockholm

Mjölnarvägen 8D, Kvarnholmen

BUD

3 Rok

75 Kvm

3 993 kr/mån

Våning BV

Utmed Kvarnholmens vattenlinje ligger denna lägenhet med townhousekänsla och egen ingång från kajen. Gemensamma takterrasser och garage finns i huset och townhouset som är i två plan har sociala delar på nedre plan och den privata delen på övre plan med hänförande utsikt över vatten och Djurgårdens grönska. Bostaden har en genomgående hög standard i fastighet med byggår 2020-2021. Detta är verkligen något utöver det vanliga. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Beskrivning

Lägenheten

När man stiger in i townhouset möts man av en hänförande takhöjd mot övre plan och en generös öppen planlösning på nedre plan. Hallen har väl tilltagna förvaringsmöjligheter i garderobsparti med skjutdörrar och hemmet har genomgående en harmonisk färgskala med vita väggar och ljusa vitpigmenterade golv av ask. Öppningen mot övre plan ger en spännande takhöjd och ett stort ljusinsläpp. 

Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning med fönsterparti mot uteplatsen och utsikt mot vattnet. Köket är från Vedum med gråa fronter och en bänkskiva i samma ton. Vitvarorna är från Siemens med varmluftsugn, spishäll, micro, helintegrerad diskmaskin och rostfri kyl/frys. Man får plats med ett generöst matbord för många gäster i köket och den öppna planlösningen gör att det nedre planet blir ett mycket socialt utrymme med vattenutsikten precis utanför. 

Badrummet på nedre plan är helkaklat med gråa klinkers och vitt kakel på väggarna. En duschhörna med hopfällbara glaspartier, handdukstork samt tvättmaskin med överliggande bänkskiva finns i badrummet.

Trappan mot övre plan leder upp till en inre hall och på det övre planet finns två sovrum. Barnrummet har ett industriglasparti mot nedre plan som ger rummet både ljus och vacker utsikt mot vatten och grönska. I rummet får man plats med en säng, ett skrivbord och förvaring om så önskas.

Master bedroom är luftigt och stort och här kan man vakna med öppna fönster och höra vågorna från vattenlinjen nedanför. Ett garderobsparti med skjutdörrar finns i sovrummet och rummet har plats för en rymlig dubbelsäng.

Sammantaget är detta ett mycket unikt hem med egen ingång, gemensamma takterrasser och Stockholms vackra vattenstråk utanför dörren. 

Området på Kvarnholmen har vuxit fram till en egen stadsdel med livsmedelsbutik samt trevliga restauranger och caféer. Du kan ta en vacker båttur från Nybrokajen och på 20-30 min är du i Kvarnholmen och stiger bekvämt av vid kajen. I närheten finner man även Sickla köpcenter med många butiker och ett flertal restauranger. Kommunikationerna är mycket goda med bussar till Slussen och även båt in mot city.

Ett lugnt och naturnära område i innerstaden där du på kort tid befinner dig mitt i citys pulserande utbud.

Förening

Bostadstyp: Bostadsrätt 
I avgiften ingår värme och kallvatten. Individuell mätning av varmvattenförbrukning sker efter faktisk förbrukning i varje lägenhet och debiteras utöver angiven avgift. Obligatoriskt tillägg tillkommer om 220 kr/månad för bredband, tv och ip-telefoni.  
Energiprestanda: Energideklaration har ej utförts.

Förening & fastighet

Förening: Brf Kajplats Kvarnholmen
Kommun: Nacka
Byggår: 2020-2021
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Parkering: Föreningen upplåter 179 garageplatser i eget garage varav 15 MC-platser. Det finns även 12 garageplatser i gemensamhetsanläggningen belägen i grannfastigheten.

Uppvärmning: Fjärrvärme
TV och internet: Fiber finns indraget i fastigheten.
Allmänt om föreningen: Brf Kajplats Kvarnholmen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 223 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 5 hyresrättslokaler. 

Föreningen köpte fastigheten 2018 (äger marken). 

En överlåtelseavgift tas ut om ca. 1.190 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca. 476 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021. 
Styrelsen ska diskutera föreningens budget i närtid och tar då beslut om ev. avgiftsförändringar.

Gemensamma utrymmen i form av styrelserum, övernattningslägenhet, gemensamma takterrasser, cykelrum, barnvagnsrum, rullstolsförråd och kajakrum. Markytor med grönytor, gångvägar, planteringar, lekytor, belysning och cykelställ. Extra lägenhetsförråd för uthyrning.

Se gärna www.kvarnholmen.com för framtida planer för området.

Renoveringar

Då byggnaden är helt ny föreligger inget planerat underhåll inom en överskådlig framtid.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 10.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Mjölnarvägen 8D

 • Postnummer

  131 74

 • Rum

  3 rum och kök

 • Byggnadsår

  2020-2021

 • Balkong

  Uteplats

 • Tv/internet

  Triple play

 • Lägenhetsnummer

  0159-01-05-51001

 • Lägenhetsnummer LMV

  1001

 • Våning

  BV

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  3 993 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatorisk avgift för Triple Play om 220:-/mån

 • Andelstal, ägande

  0.44%%

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  76

 • Energiklass

  D

 • Registrerad

  2021-06-17

Förening

 • Förening

  Brf Kajplats Kvarnholmen

 • Org.nr

  769633-1300

Storlek

 • Boarea

  75 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

IMG 6429
IMG 6455-HDR
HITTELÖN
IMG 6450-HDR
IMG 6458

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

Mjölnarvägen 8D entré copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow