SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Mitisgatan 3, 3 tr, Nedre Kungsholmen

3 695 000 KR

2 Rok

37 Kvm

2 250 kr/mån

Våning 3 av 5

Ljus, stilfull och välplanerad - På Nedre Kungsholmen med stadspulsen åt ena hållet och grönskande parkhäng med strandpromenad längs Riddarfjärden åt andra finns här alla önskvärda kvalitéer för att trivas och bo länge. Välkomna upp till våning tre och denna ytterst välplanerade tvåa med breda fönsterpartier, fina spegeldörrar och generös takhöjd som tillsammans med en genomgående harmonisk färgpalett ger vackra blickfång och lättmöblerade rum. Det stilfulla och fullt utrustade köket (renoverat 2021) i fil med det inbjudande vardagsrummet gör det enkelt att vara flera och sällskapsdelen med vacker fiskbensparkett är möblerbar med såväl önskad soffgrupp som matbord med tillhörande stolar. Sovrummet erbjuder idag platsbyggd förvaring under dubbelsängen och har även en fin platsbyggd arbetsyta framför det breda fönsterpartiet som släpper in generöst med ljus. Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow