SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Lindhagensgatan 106, 2 tr, Kungsholmen / Stadshagen

6 495 000 KR

3 Rok

75 Kvm

3 830 kr/mån

Våning 2 av 6

Välkommen till en modern och välplanerad 3:a i fastighet från 2013. Här finns ett stilrent kök med gott om arbetsyta samt förvaring. Anslutande matplats vid köket för större sällskap. Öppen planlösning till stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp i söderläge. Större sovrum med fint ljus från fönster med utgång till storbalkong som vetter mot innergården. Mindre sovrum med plats för säng och bra förvaring. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Bostaden har stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp i dubbla väderstreck. Välskött förening med god ekonomi.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow