SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Nacka

Långsjövägen 1A, Sickla Strand

14 995 000 KR

5 Rok

144 Kvm Boarea

32 Kvm Biarea

374 Kvm Tomtarea

Nu saluförs äntligen denna underbara fastighet invid Sickla Strand. Detta hem har renoverats till perfektion av nuvarande ägare med utsökta detaljer och specialdesignad inredning. Denna exceptionella fastighet ligger intill Sicklasjön och dess promenadstråk och där du har närhet till det mesta.

Bostaden har en stor social del på det nedre planet med exklusivt kök, stor walk-in-closet, tvättstuga och utgång till den soliga uteplatsen som har en hydropool.

På mellanplanet ligger master bedroom med walk-in-closet samt vardagsrum och det övre planet erbjuder ett barnrum med en tornliknande planlösning.

Spaliknande badrum med ångbastu och trädgården är solig med två uteplatser. På tomten finns det även garage samt carport.
Totalt finns det två-tre sovrum, två badrum samt två vardagsrum i huset.

Skola och förskola finns i området vilket gör detta till det perfekta området för barnfamiljer. Detta är verkligen något utöver det vanliga! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow