SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Långholmsgatan 16, Hornstull

1 695 000 KR

1 Rok

17.6 Kvm

1 290 kr/mån

Våning 5 av 6

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna ytoptimerade och fräscha etta högt upp i huset på attraktiv adress i Hornstull! Rikligt med ljusinsläpp belägen med insynsskyddat läge med utsikt över takåsar och grönska. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord samt önskvärd möblering, garderob ligger i anslutning till vardagsrummet. Loft som ryms för dubbelsäng samt förvaring. Högt i tak(ca 3,10m), elegant takrosett och nyslipade golv. Äkta förening som äger marken med låg belåning per kvadrat.
Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow