SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Huddinge

Lammholmsbacken 191, Vårbygård

1 895 000 KR

4 Rok

94 Kvm

6 212 kr/mån

Våning 2 av 3

Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna ljusa och härliga genomgående lägenhet om 4 Rok i den allra bästa delen av Vårby Gård. Optimalt planerad med privata och sociala delar praktiskt separerade. Gott om förvaring och låga driftskostnader. Lägenheten är i gott skick med delvis äldre inslag materialmässigt. Stor ljuvlig solbadande balkong med vacker utsikt över körsbärsallé och har plats för utemöbler och planteringar. Här vill man verkligen njuta leva många långa sköna lata dagar. Lägenheten ligger i ett mycket lugnt läge mot grönskande naturområden men ändå ytterst centralt med allt man önskar inom räckhåll. En mycket välskött lägenhet i välmående HSB förening. Måste ses! Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow