SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Krukmakargatan 2, 5 tr, Södermalm

7 750 000 KR

3 Rok

76 Kvm

3 709 kr/mån

Våning 5 av 5

Ytterst välplanerad vindslägenhet med absolut toppläge invid Mariatorget. Total golvyta om 81 kvm, högst upp i huset med insynsskyddat läge samt rikligt med ljusinsläpp. Öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Välutrustat kök med bra med förvaring och arbetsbänk.Två trivsamma sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaring i form av garderober. Ljus och välkomnande hall med klädkammare och garderober som skapar bra med förvaring. Filosofen Emanuel Swedenborg hade sin skrivstuga på föreningens innergård. Idag finns originalskrivaren som utställning på Skansen som är beläget på Kungliga Djurgården. Lägenheten är belägen i ett anrikt område där Swedenborgsgatan är döpt efter Emanuel Swedenborg. Denna fastighet med unik arkitektur räddades i sista stund från rivning i samband med ockupationen av kvarteret Mullvaden. Vindslägenheten är uppmätt till 76 kvm Boa plus 5 kvm ej mätvärt utrymme (begränsad takhöjd under snedtak). Se mätbevis under fliken dokument.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow