Stockholm

Kratsbodavägen 50 A, Mariehäll – Bromma

2 400 000 KR

1 Rok

27 Kvm

2 700 kr/mån

Våning 5

ACCEPTERAT PRIS. Möjlig 2 rok! Garage - takterrass - lånecyklar - "hotellkänsla".
På ett högt läge i det exceptionella "The Bronze" ligger denna optimalt planerade 1 rok som känns som en hotellsvit och mycket större än sina 27 kvm och kan med lätthet bli en mini 2 rok. Lägenheten har en mycket hög design med genomtänkta tillval och den franska balkongen från vardagsrummet och köket ger en luftig känsla. All inredning kan också tas över och för en äkta hotellkänsla.

I föreningen finns en gemensam takterrass med fantastisk utsikt och det finns garage samt lånecyklar.
En riktigt trevligt planerad lägenhet som har det lilla extra och allt man kan tänkas behöva för den medvetna personen som uppskattar ett ytterst bekvämt boende.
Varmt välkommen!

Beskrivning

LÄGENHETEN

HALL
När man stiger in i lägenheten genom säkerhetsdörren möts man av ljusflödet från de stora fönsterpartierna. Hallen har ett klinkergolv i en beigegrå ton och det finns plats för avhängning. Hallen har en inbyggd garderob med skjutdörrar av mörktonat glas och med förvaring hela vägen upp i taket. I hallen finns det även en inbyggd garderob där man har kombinerad tvättmaskin/torktumlarefrån Smeg samt hyllplan för ytterligare förvaring. I hallen kan man också få plats med ett skrivbord om så önskas.

VARDAGSRUM & KÖK
Vardagsrummet och köket har en mycket social och öppen planlösning där ljuset flödar från de stora fönster- och dörrpartierna. Väggarna är stilrent vita och golvet har en så kallad holländsk läggning. Från köket har man glasdörrar ut mot den franska balkongen och härifrån kan man njuta av en fin utsikt över området. Fönstren har smarta persienner på insidan för att skärma av dagsljuset.
Det designade köket med släta fronter är från Ballingslöv och vitvarorna är från Smeg såsom induktionshäll, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Diskhon är från Franke och den ljusa bänkskivan står i en fin kontrast till de mörkare skåpsenheterna. I köket får man plats med ett matbord och en mindre köksö om så önskas.
I vardagsrummet har man idag satt upp en mycket smart våningssäng i svart smide med en tillhörande stege. Under våningssängen får man plats med en soffa, soffbord och matta.

Om man önskar kan man sätta upp en vägg mellan fönsterpartierna och därmed få 2 rok med sovrum och kök/vardagsrum.

BADRUM
Badrummet har en exklusiv känsla och går i en mörkare gråbeige ton. Det finns en dusch med glasvägg, handfat med underskåp som går i samma färg som köket samt en väggfast spegel med ljuslist. Taket har spotlights och det finns värme i golvet.  

Om man önskar kan man köpa med all inredning som finns i lägenheten såsom t.ex. våningssäng, soffa, matbord, och TV för att ge känslan av ett hotellrum och bara att flytta rakt in.
Hela fastigheten är mycket väl genomtänkt designmässigt och har utsökta materialval med bl.a. heltäckningsmattor i trappuppgången som ger en hotellkänsla.
Huset är vackert placerat mellan grönska och stadspuls och i närområdet finns det bland annat ett gym samt populära matställen. Önskar man all möjlig service, samt butiker och restauranger, är centrala Sundbyberg endast en kort promenadväg bort.

Från centrala delarna av Sundbyberg når man både pendeltåg, t-bana samt bussar (finns även i närområdet) och på ca. 10 min är man vid Odenplan med pendeltåget. Det här är ett expansivt område där man både har närhet till naturen samt storstadspulsen med ytterst goda kommunikationer och all tänkbar service.

Sammantaget är detta en mycket tilltalande och designat hem som har absolut det lilla extra som den medvetna personen uppskattar.

FÖRENINGEN

FÖRENINGEN
Brf The Bronze är en äkta förening som bildades 2014 och består av 125 bostadsrätter. Föreningen äger marken.
Inga planerade renoveringar i dagsläget. Juridisk person godkänns ej. Föreningen godkänner delat ägande, den som bor i lägenheten bör äga minst 10%. Man har höjt avgifterna från 1 jan 2024 med 40 % med ambitionen att kunna sänka detta om världsläget ser annorlunda ut på sikt. Se www.brfthbronze.wixsite.com för mera information.

BARNVAGNS- & CYKELFÖRRÅD
Barnvagnsrum finns i samtliga trapphus och cykelparkering finns i fastighetens garage.  

FÖRRÅD
Till varje lägenhet finns ett förråd i källaren.  

AVGIFT
I månadsavgiften ingår värme och vatten. Bredband/TV-kanaler debiteras 190 kr/mån och är en obligatorisk avgift.    

TV/BREDBAND
Fastigheten är ansluten till fiber, TV och tele via bredband från Ownit. Bredband 250/250 Mbit/s och TV med 18 kanaler tecknas gemensamt i föreningen och debiteras utöver månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån.

GEMEMSAMMA UTRYMMEN
Gemensam takterrass finns i föreningen som får nyttjas utav föreningens medlemmar. Medlemmar i föreningen har tillgång till två hyrbilar som bokas via M. Föreningen har ingen rabattkod till bilpoolen. Föreningen har även lånecyklar till förfogande som kan hyras via appen Cykelpool av Thinktrain.

GARAGE & PARKERING
Varmgarage i fastighetens källarplan med 22 st platser och 5 uteparkeringsplatser. Alla bilplatser i garaget har laddstation till elbil. Platserna disponeras enbart av föreningens medlemmar. 1.400 kr/mån för garageplats samt 850 kr/mån för uteplats. Kontakta förvaltaren Bredablick för att ansöka om plats eller få info/frågor om kö till parkering.   

 

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Kratsbodavägen 50 A

 • Postnummer

  168 65

 • Rum

  1 rum och kök

 • Byggnadsår

  2016

 • Balkong

  Fransk balkong

 • Förråd

  Källarförråd

 • Lägenhetsnummer

  554-A1405

 • Våning

  5

 • Hiss

  Ja

 • Avgift

  2 700 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme och vatten samt bredband/tv kanaler enligt gemensamt avtal

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån för TV, bredband & telefoni

 • Andelstal, ägande

  0.48000000%

 • Andelstal, förening

  0.48000000%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1313 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  93

 • Energiklass

  D

 • Registrerad

  2019-03-24

Förening

 • Förening

  Brf Bronze

 • Org.nr

  769628-6413

Storlek

 • Boarea

  27 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Kratsbodavagen 50-10
Kratsbodavagen 50-21
Kratsbodavagen 50-29
Kratsbodavagen 50-24
Kratsbodavagen 50-28

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

Kratsbodavägen 50 a planritnig

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow